Βαριέσαι να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου; Βάλε τα αξεσουάρ που σου προτείνουμε και θα δεις.


Γιατί πρέπει να βάλεις ένα αξεσουάρ; Η απάντηση είναι απλή: Γιατί με ένα μικρό fashion item μπορείς να δώσεις λίγο attitude στις εμφανίσεις σου. Απλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει backstory εδώ. Ό,τι βλέπεις, είναι και αυτό που «παίρνεις». Παρόλα αυτά,ένα αξεσουάρ έχει αποδείξει και στην ιστορία της Μόδας, ότι μπορεί να προφέρει πολλά στην εμφάνιση ενός άνδρα.

Δεν θα ήταν το ίδιο αν ένας άνδρας την δεκαετία του ’50, δεν ολοκλήρωνε με ένα fedora καπέλο με το sharp κοστούμι του. Ή στις βικτοριανές εποχές, μια αλυσίδα για το ρολόι δεν θα προσέδιδε την ίδια πολυτέλεια στο σύνολο ενός άνδρα, ευγενικής καταγωγής. Ή ακόμη και πιο πρόσφατα, η χαλαρά δεμένη γραβάτα του Barack Obama στους λόγους του, κατά την διάρκεια της πρώτης προεκλογικής καμπάνιας του, δεν θα τον έκανε το ίδιο προσεγγίσιμο στο κοινό όπως τώρα. «Παίζουν» πολλά όταν κανείς ενσωματώνει ένα έξτρα fashion item στο look του και αυτό είναι το όλο νόημα της ύπαρχής τους.

Έχοντας πει όλα αυτά και με αφορμή τις πρόσφατες παρουσιάσεις των νέων ανδρικών συλλογών για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017-2018, σου προτείνω να αρχίσεις να φοράς ένα αξεσουάρ. Όχι «όποιο και όποιο» όμως. Ξεκίνησε με μια τάση. Με αυτές που προέκυψαν από τις νέες συλλογές. Κάν’το με την αυτοπεποίθηση ότι αυτό που πρόκειται να φορέσεις είναι in” και εντάξει… κουλ. Όλοι το θέλουμε αυτό, ας μην γελιόμαστε. Και με τα αξεσουάρ που μπορείς να το επιτύχεις αυτό, είναι τα παρακάτω.

#1. Οversized τσάντες

accessories-trends-fallwinter1718-01.jpg 

#2. Headbands

accessories-trends-fallwinter1718-02.jpg 

#3. Μπερέδες

accessories-trends-fallwinter1718-03.jpg 

#4. Oversized κασκόλ

accessories-trends-fallwinter1718-04.jpg 

#5. Βackpacks «ορειβασίας»

accessories-trends-fallwinter1718-05.jpg 

#6. Slim γυαλιά ηλίου

accessories-trends-fallwinter1718-06.jpg 

#7. “Bucket” καπέλα

accessories-trends-fallwinter1718-07.jpg 

#8. Oversized κολιέ

accessories-trends-fallwinter1718-08.jpg