Αν πρέπει να ψωνίσεις από κάπου, τότε κάν’το σε αυτά.


Προσωπικά, πιστεύω πάρα πολύ στο online shopping. Είναι το μέλλον αλλά και το παρόν της Μόδας. Μέσω του online shopping, πλέον ο καθένας μας μπορεί να έχει πρόσβαση ακόμα και στις πιο limited edition συλλογές παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, αρκεί να γνωρίζεις από πού να ψωνίσεις.

Πέρα από τα μεγάλα e-shops που υπάρχουν σε Ευρώπη και Αμερική, πολλά από τα οποία ασκούν τέτοια επιρροή στην βιομηχανία της Μόδας, ώστε πολλά brands να δημιουργούν αποκλειστικές συλλογές για αυτά (βλ. την πρόσφατη συλλογή του ASOS με την Puma), υπάρχουν και μερικά εγχώρια ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού, τουλάχιστον στο κομμάτι της streetwear μόδας.

Οκέι, μπορεί να μην έχουν αναπτυχθεί τόσο ακόμη ώστε να συνεργαστούν με brands σαν την Puma, για μια αποκλειστική συλλογή, αλλά σίγουρα δεν τους λείπει ούτε η αισθητική, ούτε η γνώση του τι εστί streetwear fashion, ώστε τελικά να προμηθεύονται με μερικά από τα πιο ψαγμένα brands αλλά και με τα τελευταία μοντέλα σε sneakers και όχι μόνο.

Παρακάτω, σου λέω ποια είναι κατά την κοινή –αλλά κυρίως προσωπική- γνώμη, τα καλύτερα ελληνικά e-shop, τα οποία αν δεν τα έχεις επισκεφθεί ακόμη, πρέπει να το κάνεις ASAP!

 

Dangerous Minds

4greek-streetwearbrands-01.jpg

Αν θέλεις να φοράς την τελευταία λέξη της μόδας, σε brands αλλά και σχέδια, τότε επιβάλλεται να επισκεφθείς το Dangerous Minds. Με μάρκες όπως το Stussy, Vans, adidas και πολλά άλλα, οι καθημερινές σου εμφανίσεις θα αποκτήσουν την σύγχρονη ματιά που πάντα αναζητούσες.

 

Zackret Sports

 

4greek-streetwearbrands-02.jpg

Η γνωστή εταιρία που υπάρχει από το 1975, μπορεί να έχει ήδη 12 φυσικά καταστήματα, αλλά και η online εκδοχή του είναι το ίδιο ενημερωμένη. Με άπειρα sportswear brands, μπορείς να βρεις ρούχα για όλες τις περιστάσεις για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ μέχρι και για να βγεις έξω αλλά και πολύ καλές, κατά καιρούς, προσφορές. Αν τώρα είσαι ο απόλυτος sneakerhead τότε επισκέψου και το «αδερφάκι» του, το Sneaker Cage, για πιο limited edition συλλογές.

 

Ministry of Concrete

4greek-streetwearbrands-03.jpg

H απόλυτη street «μπουτίκ» -η οποία πλέον στέλνει ρούχα και στο εξωτερικό- είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα καταστήματα και e-shop της Ελλάδας. Έχει μια standar κατηγορία για προσφορές όπου ανανεώνεται συνεχώς αλλά και το πολυαγαπημένο τύπου “outlet” section, το οποίο κάθε φορά μας δελεάζει αρκετά για να ψωνίζουμε κάθε φορά, όταν το επισκεπτόμαστε…

 

Sports Gallery

  4greek-streetwearbrands-04.jpg

To νεοσύστατο Sports Gallery (σχετικά, το e-shop λειτουργεί σχεδόν 2 χρόνια τώρα) είναι ένα από τα αγαπημένα μας τα τελευταία χρόνια, γιατί πέρα από την μεγάλη ποικιλία στα αθλητικά είδη που διαθέτει, έχει πραγματικά πολύ καλές τιμές. Μπορείς να βρεις όλα τα σημαντικά brands σε αυτό (Nike, Adidas, Reebok, Puma, Asics κ.ά.) και όλες τις πρόσφατες συλλογές τους, μέχρι και ειδικά αξεσουάρ για όλα τα σπορ για την κολύμβηση μέχρι και για το crossfit!