Όλες οι στιγμές των παιδικών μας καλοκαιριών που κάθε άνθρωπος που δηλώνει CU Kalokairistis θέλει να ξαναγίνουν τάση!


Το καλοκαίρι είναι περισσότερο συναίσθημα απ’ ό,τι εποχή, καλώντας μας να νιώσουμε πιο OPEN από ποτέ και να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με άλλο μάτι. Να, σαν τότε που ήμασταν μικρά παιδιά και όλα κυλούσαν σε πιο slow ρυθμούς, full στην ξεγνοιασιά και το παιχνίδι, με μόνο παράπονο αυτές τις γρατζουνιές στα γόνατα από το πολύ ποδήλατο και τις πλάκες με τους φίλους και τις φίλες μας. Και μπορεί η πνευματική κατάσταση των παιδικών καλοκαιριών να αλλάζει με τα χρόνια, υπάρχει όμως μια ομάδα πληθυσμού που παραμένει κόντρα στα προγνωστικά kalokairistis για πάντα. Και φέτος, οι kalokairistes αυτοί έχουν κι έναν παραπάνω σύμμαχο στη διασκέδαση και τις περιπέτειές τους, αφού με το CU KALOKAIRISTES κερδίζουν απεριόριστα data και προσφορές με όφελος έως 300€ για 1 μήνα . Να λοιπόν και 5+1 αγαπημένες συνήθειες από τα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων που θέλουμε να επανέρθουν τώρα, για να το ζήσουμε κι εμείς kalokairistes όσο δεν πάει!

Μεσημέρια με άραγμα μπροστά στην τηλεόραση

Ούτε που θυμόμαστε πόσα καλοκαίρια έχουμε περάσει ως πιτσιρίκια μπροστά στην τηλεόραση, λιώνοντας τα μεσημέρια μας με animated σειρές, επαναλήψεις cult τηλεοπτικών σειρών, ακόμη και με εκπομπές μαγειρικής που βλέπαμε με τη γιαγιά και τον παππού. Το χρειαζόμαστε λοιπόν και τώρα, που όλο τρέχουμε να πάμε σε κάποια δουλειά και δεν ηρεμούμε ποτέ! Κι επειδή τηλεόραση χωρίς το απαραίτητο τσίμπι-τσίμπι δεν λέει, το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes μας χαρίζει και με έκπτωση 4 ευρώ στην efood, για να το ζήσουμε όπως πρέπει!

Θερινό σινεμά για πάντα

Εκεί είδες τον Βασιλιά των Λιονταριών και το Ψάχνοντας τον Νέμο! Φυσικά, αφού οι τακτικές επισκέψεις στο θερινό σινεμά είναι αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιριών των παιδικών μας χρόνων. Και αυτό μπορεί και πρέπει να επανέλθει ως συνήθεια εδώ και τώρα! Και με 3 ευρώ έκπτωση στο θερινό cinemax της γειτονιάς μας από το καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην συμβεί!

Μέτρημα στα μπάνια και τα παγωτά

Κάθε καλοκαίρι των παιδικών μας χρόνων ένα ήταν το απόλυτο challenge: να κάνουμε τα περισσότερα μπάνια γίνεται και να φάμε τα περισσότερα παγωτά. Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί αποβάλαμε αυτή την τρομερή συνήθεια, όμως τώρα παίζει η καλύτερη ευκαιρία για να επανέλθει. Κι αυτό μιας που το CU Kalokairistes χαρίζει έκπτωση 4 ευρώ στην ξαπλώστρα που θα κλείσουμε με το app Plazz στα μπάνια μας, ενώ μας δίνει και την πιο δελεαστική προσφορά για 1+1 scoop δώρο στο Bufala Gelato.

Παιχνίδι όλη μέρα

Υπάρχει άραγε πιο αγαπημένη παιδική καλοκαιρινή συνήθεια από το παιχνίδι με τους φίλους και τις φίλες μας όλη μέρα; Εμείς λέμε αυτό να μεταφερθεί και στην ενήλικη ζωή μας στην εκδοχή των σπορ δίπλα στο κύμα. Και για τα απαραίτητα ψώνια εξοπλισμού, το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes θα μας λύσει σίγουρα τα χέρια, με 20% έκπτωση σε Cosmos Sport και Sneaker10, αλλά και 15 ευρώ έκπτωση σε Factory Outlet και 30 ευρώ έκπτωση στο That Gorilla Brand.

 

Χρόνος με τους φίλους και τις φίλες μας

Αν κάτι μας λείπει πολύ από τα καλοκαίρια της παιδικής μας ηλικίας, αυτό δεν είναι άλλο από τον άπειρο χρόνο που περνούσαμε με τους φίλες και τις φίλες μας, στην πόλη και στο νησί, για μπόλικες περιπέτειες που θυμόμαστε μέχρι σήμερα. Και τώρα θέλουμε αυτή η συνήθεια να επιστρέψει για τα καλά και να μοιραζόμαστε περισσότερες στιγμές με την παρέα. Και τι καλύτερο σε αφορμή από το να κανονίσουμε εκείνο το καφεδάκι που πάντα αναβάλουμε; Το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes μας δίνει και έκπτωση 3 ευρώ στα Coffee Island, για θεσπέσιο freddo espresso.

90 μέρες διακοπές

Τέλος, βασική καλοκαιρινή συνήθεια των παιδικών μας καλοκαιριών δεν ήταν άλλη από τη διάρκεια των ίδιων των διακοπών μας – 90 μέρες του απόλυτου chill και ξεγνοιασιάς. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς εύκολο να το κάνουμε ακριβώς έτσι και τώρα, αλλά σίγουρα ελπίζουμε στις τρεις εβδομάδες! Κι επειδή αργά ή γρήγορα οι διακοπές θα έρθουν για να το ζήσουμε για τα καλά, το CU Kalokairistes εξασφαλίζει αυτό το καλοκαίρι 1+1 εισιτήριο από τη Blue Star Ferries, ταξιδάκι μετ’ επιστροφής με 20 ευρώ στη Sky Express και 10% επιστροφή χρημάτων από τη Booking στην κράτησή μας. Κι αν χρειαστουμε και αμάξι, άλλα 20 ευρώ έκπτωση είναι δικά μας για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου άνω των 100 ευρώ από την Avis. Για την παραλία μάλιστα, το CU Kalokairistes προσφέρει και 7 ευρώ έκπτωση στις εκδόσεις Ψυχογιός, για να διαλέξουμε ανάμεσα σε 1000 τίτλους πού θα βυθιστούμε σε αυτές τις διακοπές. Όχι άσχημα!

Δες τη νέα καμπάνια CU Kalokairistes!

Αν ψήθηκες λοιπόν κι εσύ, γίνε φέτος CU Kalokairistis και βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου: https:/www.vodafonecu.gr/kalokairistes/