Επειδή καμία άλλη εποχή δεν είναι περισσότερο Youth από το καλοκαίρι και το CU δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό, δες όλες τις μοναδικές προσφορές που σου εξασφαλίζει για να περάσεις πιο ξέγνοιαστα και fun από ποτέ!


Δεν λες ποτέ τη φράση «καλό χειμώνα» και για εσένα η 1η Σεπτεμβρίου μεταφράζεται ως 32η Αυγούστου. Τα μπάνια ξεκινούν πριν καν μπει ο Ιούνιος και τα μετράς ακόμα και σήμερα, μαζί με τα παγωτά που απολαμβάνεις σε ταράτσες με θέα, φεστιβάλ και απέραντες παραλίες. Είναι γεγονός: το καλοκαίρι είναι πολλά παραπάνω από μια εποχή του χρόνου. Είναι από μόνο του ένα state of mind και σε καλεί να το ζήσεις με τρόπους που δεν φανταζόσουν ποτέ, αγκαλιάζοντας την πιο περιπετειώδη εκδοχή του εαυτού σου. Κι επειδή καμία άλλη εποχή δεν είναι περισσότερο Youth και OPEN από το καλοκαίρι, το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes είναι εδώ για να σου προσφέρει αυτά που πάντα ήθελες από ένα καρτοκινητό, χαρίζοντάς σου μοναδικές προσφορές που θα σε βάλουν κι εσένα στο απόλυτο mood kalokairisti!

Και τι πιο σημαντικό για έναν kalokairisti από το να νιώθει και να διαθέτει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Με το καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes αυτό γίνεται πράξη, αφού σου χαρίζει απεριόριστα data για να τα κάνεις πραγματικά όλα: να ανεβάζεις δεκάδες stories με τις summer περιπέτειές σου, να κάνεις τα ψώνια σου και να κλείσεις φυσικά τις διακοπές για όλη την παρέα. Και όλα αυτά, με μόνο 10,9€ για 1 μήνα και ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone.  

Και χρησιμοποιώντας το πακέτο CU Kalokairistes θα δεις ότι το budget των διακοπών σου θα αυξηθεί κατά πολύ, μιας που θα έχεις όφελος μέχρι και 300 ευρώ! Αυτό το καλοκαίρι θα απλώσεις λοιπόν vibes kalokairisti, εξασφαλίζοντας 1+1 εισιτήριο από τη Blue Star Ferries για μπόλικο island hopping, ταξιδάκι μετ’ επιστροφής με 20 ευρώ στη Sky Express, αλλά και 10% επιστροφή χρημάτων από τη Booking στην κράτησή σου με τις φίλες και τους φίλους σου. Κι αν χρειαστείτε αμάξι για τις εξορμήσεις σας, άλλα 20 ευρώ έκπτωση είναι δικά σου για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου άνω των 100 ευρώ από την Avis.

 

Με το CU Kalokairistes θα φροντίσεις και για το page-turner που θα καταβροχθίσεις στην παραλία, αφού αυτό σου προσφέρει 7 ευρώ έκπτωση στις εκδόσεις Ψυχογιός, για να διαλέξεις ανάμεσα σε 1000 τίτλους. Με 20% έκπτωση σε Cosmos Sport και Sneaker10, αλλά και 15 ευρώ έκπτωση σε Factory Outlet και 30 ευρώ έκπτωση στο That Gorilla Brand, το CU Kalokairistes σε φτιάχνει και ως προς τα summer outfits της χρονιάς, ενώ το look σου συμπληρώνεται και με το απαραίτητο αξεσουάρ των θερινών μηνών. Γιατί σου προσφέρει 30 ευρώ έκπτωσης στα καταστήματα OCCHIO Papavasileiou για glamorous γυαλιά ηλίου (άνω των 80 ευρώ) και δώρο και ένα ζευγάρι γυαλιά Hawkers!

Οι προσφορές φυσικά δεν σταματούν, μιας που με 5 ευρώ έκπτωση στα Sephora θα αγοράσεις τα απαραίτητα αντιηλιακά, ενώ με 20 ευρώ έκπτωση στα είδη camping TerraMare θα αλλάξεις κι εκείνο το φουσκωτό υπόστρωμα για το camping που συνέχεια αμελείς.

Καλοκαίρι δίχως διασκέδαση δεν παίζει, γι’ αυτό το CU Kalokairistes σου εξασφαλίζει και τις καλύτερες βραδινές εξόδους, δίνοντάς σου 3 ευρώ έκπτωση στο θερινό cineMax της γειτονιάς σου και προσφορά 1+1 scoop δώρο στο Bufala Gelato, που ξέρουμε ότι θα το τιμήσεις με το που τελειώσει η προβολή. Κι άμα έχει πέσει ακόμη μεγαλύτερη πείνα, 4 ευρώ έκπτωση στην efood για ό,τι τραβάει η όρεξή σου επίσης σε περιμένουν.

 

Η επίσκεψη στις πλαζ της περιοχής σου θα γίνει ακόμη πιο άνετη με το CU Kalokairistes, με έκπτωση 3 ευρώ σε Coffee Island – για να είσαι chill και στη διαδρομή μέχρι να φτάσεις –, αλλά και με 4 ευρώ έκπτωση στην ξαπλώστρα που θα κλείσεις μέσα από το app Plazz. Για εκείνη τη μικρή λιγούρα μετά από μπόλικες ώρες κολύμπι και βόλεϊ στην παραλία, 3 ευρώ έκπτωση στο Mailos είναι επίσης δικά σου!

Και μην ξεχαστείς! Πριν κλείσεις τις βαλίτσες για διακοπές σε νησί, βουνό ακόμη και ξένη χώρα, βεβαιώσου ότι έχεις όλα τα απαραίτητα tech αξεσουάρ κάνοντας μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Vodafone, αφού με το CU Kalokairistes θα έχεις και 5 ευρώ έκπτωση για αγορές άνω των 15 ευρώ.

Για το τέλος σου έχουμε και το καλύτερο, αφού αποκτώντας συνδρομή στη Revolut ως κάτοχος του πακέτου CU Kalokairistes, 35 ευρώ θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου για να πιείς μπόλικα cocktails στα πιο fun beach bars των καλοκαιρινών σου διακοπών.

Αν ψήθηκες λοιπόν κι εσύ, γίνε φέτος CU Kalokairistis και βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου: https:/www.vodafonecu.gr/kalokairistes/

Δες τη νέα καμπάνια CU Kalokairistes!