Οι kalokairistes είναι ένα ξεχωριστό είδος ανθρώπου, που έχουν τον ήλιο, τη θάλασσα και την ξεγνοιασιά στο DNA τους. Δες αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς!


Το καλοκαίρι είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλα μπαίνουν σε ρυθμούς χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Το δέρμα μαυρίζει, τα μαλλιά ξανθαίνουν και η διάθεση βρίσκεται πάντα στο φουλ, μπροστά σε κάθε νέα καλοκαιρινή περιπέτεια. Και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εποχή του χρόνου έχει και τους φανατικούς θαυμαστές της, μια ολόκληρη κατηγορία ανθρώπων που δεν μπορεί να περιμένει πότε θα μπει Ιούνιος για να ξεχυθεί σε νησιά, παραλίες, φεστιβάλ και τα ομορφότερα σημεία της πόλης που θυμίζουν εξοχή, για να διασκεδάσει με την ψυχή της και να γνωρίσει τον καλοκαιρινό της έρωτα. Αν λοιπόν υποπτεύεσαι κι εσύ ότι το καλοκαίρι είναι και η δικιά σου εποχή, να 5 ενδείξεις ότι είσαι γεννημένος kalokairistis.

Η παραλία γίνεται το θερινό σου σπίτι

Δεν πάει να έχεις εξεταστική μέχρι τον Ιούλιο και χίλιες δυο ακόμη δουλειές, το καλοκαίρι η παραλία γίνεται το θερινό σου σπίτι. Ή μάλλον ανάκτορο, γιατί χωράει και όλη την παρέα που έχεις μαζί σου στις ασταμάτητες αποδράσεις σου για μπάνιο, ρακέτες, ηλιοθεραπεία και άραγμα δίπλα στη θάλασσα. Και ευτυχώς φέτος το καλοκαίρι παίζει και ο καλύτερος σύμμαχος για τις άπειρες ώρες που θα περάσεις στην παραλία, αφού το νέο πακέτο CU Kalokairistes σου εξασφάλισε 30 ευρώ έκπτωση στα καταστήματα OCCHIO Papavasileiou για τα πιο cool γυαλιά ηλίου (άνω των 80 ευρώ) που θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο, 5 ευρώ έκπτωση στα Sephora για να πάρεις το αντιηλιακό σου και να μυρίζεις καρύδα όλη μέρα, αλλά και 20 ευρώ έκπτωση στα είδη camping TerraMare, γιατί χωρίς εκείνη την τέντα παραλίας, πώς θα καείτε στο σταυρόλεξο και το Tichu;

Μετράς τα παγωτά

ΟΚ, αυτό ξεκίνησε από τότε που ήσουν μάλλον τριών και σου έπαιρνε παγωτό πύραυλο η γιαγιά με τον παππού, όμως η συνήθεια του να μετράς τα παγωτά (και τα μπάνια ε!) είναι κλασικό στοιχείο τυπικού kalokairisti. Και με την προσφορά του νέο πακέτου CU Kalokairistes για 1+1 scoop δώρο στο Bufala Gelato αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα θα μυήσεις και άλλα φιλαράκια σου σε αυτήν σου τη θερινή ιεροτελεστία.

Έχεις 50 μαγιό

Κανένας δεν απολαμβάνει περισσότερο το ψάξιμο, τη δοκιμή και τελικά την αγορά εκείνου του ιδανικού μαγιό, όσο ο παραδοσιακός kalokairistis. Είναι άλλωστε το must item για να κάνεις εντύπωση όσο κάνεις SUP ή παίζεις ρακέτες στην άμμο, γι’ αυτό και έχεις φτάσεις να έχεις καμιά 50αριά από αυτά, σε κάθε πιθανή παραλλαγή κοκοφοίνικα, ανανά, ολόσωμου, μικροσκοπικού μπικίνι και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου. Και επειδή ούτε φέτος θα σου φτάσουν αυτά που έχεις για τα τόσα νησιά που θα επισκεφθείς, το νέο πακέτο CU Kalokairistes σε φτιάχνει με 20% έκπτωση σε Cosmos Sport και Sneaker10, 15 ευρώ έκπτωση στα Factory Outlet και 30 ευρώ έκπτωση στο That Gorilla Brand για νέες αγορές.

Δεν κάθεσαι ούτε Σαββατοκύριακο στην πόλη

Δεν σου φτάνουν οι παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας τα απογεύματα των καθημερινών, γι’ αυτό και τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα μαζεύεις βαλίτσες και έφυγες για νέο νησάκι με το αμόρε ή την παρέα. Κι επειδή θες να τα εκμεταλλευτείς όλα πριν φύγεις για τις κανονικές διακοπές, το CU Kalokairistes σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές, στις οποίες περιλαμβάνονται το 1+1 σε εισιτήρια της Blue Star Ferries, ταξίδια μετ’ επιστροφής με έκπτωση 20 ευρώ μέσω SKY express, αλλά 10% επιστροφή στις κρατήσεις μέσω Booking. Δεν σε χάλασε καθόλου!

 

Έχεις το πιο cool προφίλ στα social media

Kalokairistis σημαίνει cool τύπος και τύπισσα και αυτό θες δεν θες αποτυπώνεται και στο προφίλ σου στα social media. Είναι όλα τα stories όπου παίζεις beer pong στο μπαλκόνι, όλες οι φωτογραφίες με την παρέα στα μουσικά φεστιβάλ γεμάτα glitter και χορό κι εκείνες από το camping και την παραλία όπου λύνεστε στο γέλιο με τις τρέλες που κάνετε. Κι επειδή τα social media θέλουν και τη δουλειά τους, το CU Kalokairistes σου παρέχει αυτό το καλοκαίρι απεριόριστα data για να ανεβάζεις content ασταμάτητα, με μόλις 10,9€ για 1 μήνα και ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone.

Δες τη νέα καμπάνια CU Kalokairistes!

Αν ψήθηκες λοιπόν κι εσύ, γίνε φέτος CU Kalokairistis και βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου: https:/www.vodafonecu.gr/kalokairistes/