Το στυλ εκφράζει την προσωπική ταυτότητα και δίνει boost στην αυτοπεποίθηση του άντρα.


Μια εκδοχή ανδρικού στυλ αποτελεί και το casual-chic look, που συνδυάζει το καθημερινό με το κομψό ντύσιμο. Αν θέλεις κι εσύ να ακολουθήσεις αυτό το στυλ.. βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο! Παρακάτω θα ανακαλύψεις έξυπνους τρόπους για να πετύχεις το casual-chic look στην καλύτερη εκδοχή του!

Δημιούργησε τη δική σου ξεχωριστή ταυτότητα

Το στυλ είναι μια υπόθεση προσωπική, η οποία ωστόσο μπορεί να επηρεαστεί από τις τάσεις αλλά και τις καθημερινές μας επιρροές. Ένα πρώτο βήμα που θα σε βοηθήσει να χτίσεις το δικό σου casual- chic look είναι οι επιλογές που θα κάνεις σε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όπως κλασικές προτάσεις που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή του άνδρα.

Μια all time classic επιλογή για casual look είναι τα casual ανδρικά ρούχα, που μπορούν να υποστηριχθούν και σε πιο chic εκδοχές, όπως ένα καλό πουκάμισο σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου jeans!

Παπούτσια που «μεταμορφώνονται»

Εξίσου σημαντικό κομμάτι αποτελούν και τα παπούτσια, που μπορούν να φορεθούν καθημερινά και να προσδώσουν, παράλληλα, μια elegant αισθητική στο look σου. Ιδανική πρόταση είναι τα sporty παπούτσια, που με την μοντέρνα τους χροιά μπορούν να προσδώσουν έναν αέρα κομψότητας και , φυσικά, μπορούν να φορεθούν από τη βόλτα μέχρι και στο outfit του γραφείου.

Αν θέλεις να μεταμορφώσεις ένα παπούτσι στην casual -chic εκδοχή του, αξίζει να επιλέξεις ένα loafer, που επίσης μπορεί να ταιριάξει σε ποικίλες περιστάσεις!

Έξυπνες εναλλαγές

Ένα θαυμαστό casual-chic look μπορεί να δημιουργηθεί επίσης με έξυπνους τρόπους στις εναλλαγές που θα κάνεις με τα ρούχα που θα επιλέξεις για την καθημερινότητά σου. Ένα και μόνο κομμάτι, μπορεί να μεταμορφώσει την εικόνα σου, στην πιο εντυπωσιακή της ημέρας! Οι εναλλαγές που μπορείς να κάνεις είναι η αντικατάσταση ενός jeans παντελονιού με ένα υφασμάτινο αλλά και η εναλλαγή στις υφές των ρούχων. Αξίζει επίσης να θυμάσαι ότι δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις ένα ακριβό ρούχο, ώστε να δείχνει chic. Αρκεί και μόνο να δημιουργήσεις τους κατάλληλους συνδυασμούς, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

All time classic σακάκι

Το σακάκι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη δημιουργία του απόλυτου casual chic look για τους άντρες. Συνδυάζει υπέροχα την κομψότητα με το καθημερινό, cool στυλ και ταιριάζει στους περισσότερους άντρες. Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με πουκάμισο ή πόλο μπλουζάκι αλλά και με το κατάλληλο παντελόνι. Επίλεξε γήινους τόνους, όπως καφέ και μπλε και απογείωσε το στυλ σου με πινελιές που περιλαμβάνουν μοδάτα αξεσουάρ.

Ανακάλυψε την δική σου, προσωπική ταυτότητα και δημιούργησε υπέροχα styles, με γνώμονα τις ανάγκες αλλά και την προσωπικότητά σου. Συνδύασε τις παραπάνω ιδέες και γίνε ο πρωταγωνιστής κάθε παρέας, με casual-chic στυλ που θα συζητηθεί!