Το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ γιορτάζει τα δέκα του χρόνια και σε προσκαλεί σε ένα mega event γεμάτο fun και εκπλήξεις.


Πώς θα σου φαινόταν αν δοκίμαζες το Super Mario Bros. Wonder κερδίζοντας μπόλικα Nintendo δώρα, αν εξερευνούσες τη Βαγδάτη στο Assassins Creed: Mirage, αν έριχνες σουτάκια στο ΝΒΑ 2Κ24 και αν οδηγούσες like a pro στο The Crew MotorFest μέσα σε ένα τριήμερο-φωτιά; Αυτά και πολλά ακόμα σου υπόσχεται το GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που έρχεται στις 28 και 29 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακών διαστάσεων στάδιο του Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο! Μέσα σε τρεις ημέρες γεμάτες παιχνίδια, διαγωνισμούς και nerdy κάψιμο, το GAMEATHLON γιορτάζει 10 χρόνια gaming τρέλας και αδρεναλίνης στα ύψη, διοργανώνοντας το απόλυτο mega event για όλους τους game enthusiasts εκεί έξω!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ο μεγάλος υποστηρικτής του GAMEATHLON φτάνοντας την εμπειρία στο maximum και σχεδιάζει την ultimate PS5® φάση σε συνεργασία με το PlayStation®. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις μπόλικους τίτλους με το crew σου, ενώ δεν θα είναι λίγες και οι εκπλήξεις που θα σε πορώσουν.

Η Samsung Electronics Hellas θα είναι και αυτή εκεί ως Technology Partner με τις ολοκαίνουριες premium Neo QLED και OLED gaming τηλεοράσεις της με εξελιγμένους ΑΙ επεξεργαστές – για την πιο ακραία gaming experience – , την κορυφαία smartphone σειρά της εταιρείας, Galaxy S23, και τη 5η γενιά αναδιπλούμενων smartphones, Galaxy Z Fold5 και Flip5, το εξωπραγματικό Odyssey Ark και Odyssey OLED G9 monitor, και πολλά ακόμη, που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι το μέλλον βρίσκεται στο σήμερα.

Στο GAMEATHLON θα θαυμάσεις και ένα φαντασμαγορικό 360 stage που θα φιλοξενεί τα πιο hot show της διοργάνωσης όπως και τους λαμπερούς της καλεσμένους, υπό τον κρυστάλλινο ήχο της JBL και τα cool περιφερειακά της XTRFY.

Nintendo, Ubisoft, 2Κ Sports και CD Media SE, θα είναι εκεί με μπόλικους τίτλους τους, ενώ κεντρική φάση του GAMEATHLON δεν είναι άλλη από τα πανελλήνια τουρνουά που θα φιλοξενήσει, που δίνουν την ευκαιρία στους πιο σκληροπυρηνικούς gamers να διαγωνιστούν σε πάνω από 50 διαγωνισμούς για να διεκδικήσουν πέρα από τον τίτλο, μεγάλα χρηματικά έπαθλα (δεν σε χάλασε!). Στην κεντρική αρένα του γηπέδου θα δεις πάνω από 400 σταθμούς από PC και κονσόλες μέχρι Arcade, Retro και VR που θα σε κάνουν να τρίβεις τα ματάκια σου, ενώ στην Αρένα 2 θα παίζει κάψιμο με τα αγαπημένα σου card games, όπως και ένα stage αφιερωμένο στα eSports και τα ομαδικά τουρνουά. Στον ίδιο χώρο θα πεις επίσης όλα όσα ήθελες πάντα σε νέους Game Developers, που θα παρουσιάσουν τις πρωτότυπες δημιουργίες τους που βάζουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο gaming χάρτη!

Παράλληλα, στο GAMEATHLON θα έχεις την ευκαιρία να δεις την παρουσίαση του πρώτου AI-Tuned Gaming laptop στον κόσμο από τη Lenovo, με το σύστημα υδρόψυξης Legion 9i, αλλά και με Gaming Handheld Device το νέο Legion GO. Το Red Bull θα είναι επίσης εκεί με πολύ δυνατά activations για να σου δώσει φτεράαα, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να τρέξεις το δικό σου αγώνα στους προσομοιωτές αλλά και να τεστάρεις τα αντανακλαστικά σου σε challenges ακριβώς όπως κάνουν οι πιλότοι της F1 – ακραία φάση!

Αν θες να ζήσεις ακόμη μια επική εμπειρία, στο GAMEATHLON, στον χώρο του LAN PARTY sponsored by ARUBA, θα μπορείς να φορτώσεις τη δική σου κονσόλα ή το PC σου και να μείνεις κυριολεκτικά 48 ώρες μέσα στην κεντρική αρένα, με 1 Gbps Ethernet και front stage access σε όλα τα happenings.

Και για του παλιούς γνώριμους του θεσμού, το καθιερωμένο πια uTour – δηλαδή η μεγαλύτερη συνάντηση από influencers, YouTubers, streamers, Tik-Tokers και πολλούς ακόμη αγαπημένους καλλιτέχνες από τον φυσικό κόσμο και τον κυβερνοχώρο – επιστρέφει για ένα Meet n Greet μαζί με το κοινό, για το πιο fun socializing της gaming κοινότητας!

Instagrammable highlight του τριημέρου δεν θα είναι άλλο από τον No1 Cosplay διαγωνισμό στην Ελλάδα, με την πιο δυναμική παρέλαση από Cosplayers στην κεντρική σκηνή του γηπέδου που θα σου δώσει ιδέες και για τα δικά σου cosplays όσο τρέχει το spooky season!

Και φυσικά, ανάμεσα σε όλους τους εκθέτες θα ανακαλύψεις εταιρείες τεχνολογίας και gaming που πρέπει να γνωρίζεις, καταστήματα, επιτραπέζια games, communities και ένα τεράστιο Artist Alley για να συναντήσεις καλλιτέχνες και σκιτσογράφους που σε εμπνέουν, αλλά και tattoo artists για να φύγεις από το τριήμερο inked!

Τσέκαρε και ένα video που σε προετοιμάζει για τη φάση και εξασφάλισε τα εισιτήριά σου στο more.com για να το ζήσεις στο φουλ!

Για περισσότερες πληροφορίες, τσέκαρε το official site του GAMEATHLON.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 27 17:00-22:00,

Σάββατο: 28 & Κυριακή 29 Οκτωβρίου, 10.00-22.00

Τοποθεσία : Tae Kwon Do Olympic Arena

Facebook: https://www.facebook.com/gameathloneu/

Instagram: https://www.instagram.com/gameathlon/?hl=el