Και έρχεται αυτόν τον Νοέμβριο!


Tο νέο trailer του πολυαναμενόμενου The Walking Dead: Destinies έδωσε στη δημοσιότητα η GameMill Entertainment σε συνεργασία με το δίκτυο AMC, το οποίο και αποτελεί το νέο gaming απόκτημα του θρυλικού σήμερα franchise. Το videogame είναι ένα action adventure παιχνίδι τρίτου προσώπου, μέσα από το οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν τα γεγονότα της σειράς που άφησε εποχή!

Το παιχνίδι θα επικεντρώνεται στις τέσσερις πρώτες σεζόν του Walking Dead και οι κινήσεις των παικτών θα είναι αυτές που θα καθορίζουν τη συνέχεια του παιχνιδιού – ανεξάρτητα από την πλοκή της ιστορίας στη σειρά. Μέσα από το νέο trailer, παίρνουμε μια μικρή γεύση από το τι θα έρθει στις gaming κονσόλες και σε PC αυτόν τον Νοέμβριο.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο Rick Grimes, καθώς και άλλοι αγαπημένες χαρακτήρες της σειράς – ακόμα και μερικοί από αυτούς που γνωρίζουμε ότι έχουν πεθάνει στη συνέχεια της σειράς. Μέσα από το παιχνίδι, θα επισκεφθείτε διάφορες τοποθεσίες που είδαμε στη σειρά, όπως η φάρμα Greene και η πόλη της Atlanta.

Το Walking Dead: Destinies θα γίνει διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου για PC, PlayStation, Xbox και Nintendo Switch. Δείτε το trailer που ακολουθεί.