Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει την ύπαρξή του μυστική μέχρι σήμερα.


Την ύπαρξη ενός ακόμη παιδιού τους αποκάλυψαν οι Grimes και Elon Musk στο νέο βιογραφικό βιβλίο του δεύτερου, τη συγγραφή του οποίου ανέλαβε ο Walter Isaacson. Έτσι, στη βιογραφία της προσωπικότητας του τεχνολογικού κόσμου, διαβάζουμε για την υπάρξη ενός τρίτου παιδιού του ζευγαριού, του Techno Mechanicus ή Tau. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει την ύπαρξή του μυστική μέχρι σήμερα. Musk και Grimes είχαν επίσης αποκαλύψει την ύπαρξη του δεύτερου παιδιού τους, Exa Dark Sideræl Musk, μήνες μετά τον ερχομό του το 2022. Το πρώτο τους παιδί, X Æ A-12 ή X, γεννήθηκε το 2020.

Grimes και Elon Musk έκαναν γνωστή τη σχέση τους στο Met Gala του 2018, ενώ το 2021 δημοσιοποίησαν τον «ημι-χωρισμό» τους.

Ο Musk έχει 10 παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Μια εκ των οποίων είναι η  Shivon Zilis, executive της Neuralink η οποία απέκτησε το 2021 δίδυμα, όταν ο Musk προσφέρθηκε να γίνει δωρητής σπέρματος. Η δωρεά έγινε σύμφωνα με τον Isaacson και τη βιογραφία του Musk ώστε αυτά να είναι «γενετικά δικά του» και γιατί ο ίδιος θέλει «οι έξυπνοι άνθρωποι να κάνουν παιδιά». Η Grimes, που ήταν εκείνη την περίοδο έγκυος, δεν είχε ενημέρωση για την εν λόγω κίνηση.