Το follow-up του επιτυχημένου "WAP" συνδυάζει στοιχεία rap και reggaeton, ενώ συνοδεύεται όπως πάντα από ένα εντυπωσιακό video.


Επανενώθηκαν για τα καλά οι Cardi B και Megan Thee Stallion, οι οποίες κυκλοφόρησαν και επίσημα το single τους με τίτλο “Bongos”. Το follow-up του επιτυχημένου "WAP" συνδυάζει στοιχεία rap και reggaeton, ενώ συνοδεύεται όπως πάντα από ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο και sexy video.

“Bitch, I look like money/ You could print my face on a dollar”, rap-άρει στο κομμάτι η Cardi B, με τη Megan Thee Stallion να συμπληρώνει: “My back shots sound like bongos/  I ain’t scared to admit, I’m a freak ho/ At least I’m gettin’ my money”.

Στο video του “Bongos”, η Cardi και η Megan εμφανίζονται με μια σειρά από πολύχρωμα και μεγαλοπρεπή καπέλα, χορεύοντας αισθησιακά σε διάφορα sets και φυσικά με ένα επιτελείο από backup χορευτές.

Οι επιτυχημένες τραγουδίστριες του hip-hop συνεργάστηκαν στο “WAP” τον Αύγουστο του 2020, με το blockbuster single να φτάνει με μεγάλη ευκολία στο No. 1 του Billboard Hot 100. Μέχρι σήμερα το κομμάτι είναι επτά φορές πλατινένιο.

Τόσο η Cardi B όσο και η Megan Thee Stallion, tease- άρουν το τελευταίο διάστημα νέους δίσκους, οπότε θα έχουμε περισσότερα νέα τους σύντομα.