Το απόλυτο summer hit που κυκλοφόρησε ο DJ Khaled έχει μπει ήδη στα καλοκαιρινά playlists των DJs παγκοσμίως.


Σε περίπτωση που ζεις σε κάποια σπηλιά, σε κάποιο απομονωμένο μέρος που δεν πιάνει wi-fi για να μαθαίνεις όλα τα νέα από τον κόσμο της μουσικής, τότε να σου πω ότι ο DJ Khaled μόλις κυκλοφόρησε νέο single. Το εκπληκτικό Wild Thoughts” το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ του Khaled, Grateful είναι η το δεύτερο single που κυκλοφορεί από το εν λόγω μουσικό project.

Το track έχει γράψει ο PARTYNEXTDOOR και στα vocals συμμετέχουν η Rihanna και ο Bryson Tiller. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν εξαίσια συνοδέψει την groovy, λάγνα, «ηλεκτρική» μουσική δημιουργία του Khaled, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος απαρτίζεται από το sample του θρυλικού Carlos Santana Maria Maria”.

Εν ολίγοις, αυτό που πρόκειται να ακούσεις εντός ολίγου –αν δεν έχεις ήδη απολαύσει δηλαδή-, πρόκειται για το απόλυτο hit του καλοκαιριού. Το άψογο instrumental του Santana σε συνδυασμό με το funky μπάσο και την εκπληκτική, ακουστική κιθάρα συνθέτουν ένα track τόσο αισθησιακό και φιλήδονο που μας κάνει να έχουμε πάθει εμμονή μαζί του.

Φυσικά και τα visuals του κομματιού έχουν παίξει τεράστιο ρόλο, στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή το track. Ο Colin Tilley έχει με επιδέξιο τρόπο σκηνοθετήσει ένα βίντεο που σκοπό είχε να μας μαγνητίσει τόσο, ώστε να μην μπορούμε παρά να θέλουμε να το βλέπουμε ξανά και ξανά.

Τα πάντα στο βίντεο πάντως, είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε λεπτό του βίντεο, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτομέρεια, όλα βοηθούν στο να συνθέσουν το απόλυτα… «ηδονικό» βίντεο.

Το κλιπ ξεκινάει με τον Khaled και την τρομερά ελκυστική Rihanna να κάνουν μια βόλτα σε ένα street dance party με ένα άκρως αισθησιακό, ροζ φωτισμό. Τα γιορτινά φώτα μεταφέρονται και στις υπόλοιπες σκηνές του βίντεο, όπου «ακολουθεί» την Rihanna και τον Bryson Tiller στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους.

Η Rihanna γνωστή seductress, χορεύει μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, φορώντας ένα εκπληκτικό φόρεμα Alberta Feretti και βάζοντας κάθε fat-shaming σχόλιο στην άκρη, μια για πάντα. Έχει εξάλλου αυτή την settle φύση, η γνωστή καλλιτέχνιδα γενικότερα σαν φιλοσοφία, κάτι που έχει παίξει σίγουρα ρόλο στην μέχρι τώρα επιτυχημένη της πορεία.

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το σέξι, wet look της RiRi ξεχειλίζουν καθ΄όλη την διάρκεια του βίντεο, αλλά «τραγουδιέται» και στους στίχους της, με verses όπως το "I hope you know I'm for the takin'/ You know this cookie's for the baking".

Με παρόμοια λογική και ο Tiller εμφανίζεται στο δικό του δωμάτιο να κοιτάζει από το παράθυρο και να απαντάει στην Rihanna με τον πιο ευθύ τρόπο: "I treat you like a lady/ F%^&% you 'til you're burned out – cremation", λέγοντας απροκάλυπτα στους στίχους.

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο… απογειώνει ο Khaled ο οποίος πέρα από το γεγονός ότι παρουσιάζει τα fancy sneakers του στο dance floor, εμφανίζεται παρέα με τους δύο καλλιτέχνες και σαν «κυρίαρχοι» της μουσικής σκηνής που είναι, «κλείνουν» μαζί το κλιπ, έχοντας την σιγουριά στα μάτια τους, για την τεράστια επιτυχία που πρόκειται να κάνει το track.

Μέχρι τώρα έχει πάντως πάνω 39.000.000 εκ. views στο YouTube…

{youtube}fyaI4-5849w{/youtube}