Μήπως πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία για να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου όσο περισσότερο μπορείς;


Βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και οι απόφοιτοί του σημειώνουν συνεχώς επιτυχίες στον επαγγελματικό και τον ακαδημαϊκό κόσμο. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν μπορούσες να πάρεις κι εσύ μια γεύση από τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, από την άνεση, ωστόσο, του σπιτιού σου και εντελώς δωρεάν; Φαίνεται πως αυτό είναι πλέον εφικτό, μιας που το εκπαιδευτικό ίδρυμα παρέχει πλέον δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα, σε μια σειρά από κλάδους ειδίκευσης που σίγουρα σε ενδιαφέρουν.

Μέσα από τη σχετική πλατφόρμα edx.org που το πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει για αυτόν το σκοπό, φοιτητές και όχι μόνο σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν online courses σε κλάδους όπως το Marketing, Climate Solutions, Sustainable Global Food Systems, Data Ethics, AI and Responsible Innovation και πολλά ακόμη, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και αποκτώντας ακόμη περισσότερες γνώσεις πάνω σε ζητήματα που αναμφίβολα βρίσκονται στην ακαδημαϊκή και όχι μόνο επικαιρότητα.

free-courses

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το laptop σου, καλή σύνδεση στο internet, ακουστικά και μικρόφωνο και φυσικά την όρεξή σου για να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου κάνοντας τη διαφορά. Με ένα μικρό fee το Πανεπιστήμο του Εδιμβούργου μπορεί να σου στείλει προαιρετικά και το αποδεικτικό συμμετοχής σου στο online course, σε περίπτωση που επιθυμείς να το βάλεις στο βιογραφικό σου.

Εξερεύνησε στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου τα παρεχόμενα μαθήματα και καλό διάβασμα!