Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη προθεσμία


Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη προθεσμία


Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε., προτίθεται να καλύψει προσωρινές ανάγκες της και μέχρι να ολοκληρωθεί η στελέχωση των υπηρεσιών της, με απόσπαση ενδιαφερομένων υπαλλήλων με ειδικά προσόντα ή εμπειρία, από επιχείρηση, οργανισμό ή φορέα γενικά του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα ή Ν.Π.Δ.Δ., κατά την ευχέρεια που παρέχεται κατά παρέκκλιση από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη, με βάση την παρ. 7 του όγδοου άρθρου του Ν. 3607/2007.

Ο αριθμός των θέσεων που ζητείται να καλυφθούν προσωρινά με απόσπαση ενδιαφερομένων έχουν ως εξής:

Κλάδος ΠΕ Δ/κού – Οικ/κού : δύο (2) θέσεις
Κλάδος ΠΕ Πληροφορικής ή ΠΕ Μηχανικών S/W ή H/W : δεκαπέντε (15) θέσεις.
Κλάδος ΤΕ Πληροφορικής : πέντε (5) θέσεις
Κλάδος ΔΕ Δ/κού – Οικ/κού : δύο (2) θέσεις
Κλάδος ΥΕ Επιμελητών – Φυλάκων : μία (1) θέση

Τα ειδικά προσόντα για την απόσπαση, η εμπειρία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρονται στην αναλυτική Πρόσκληση (www.idika.gr/8eseisergasias).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., σε αποκλειστική προθεσμία που αρχίζει στις 9/11/2015 και λήγει στις 27/11/2015. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.), Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Λαγουμιτζή 40 & Λ. Συγγρού 117 45 Αθήνα, 3ος όροφος και στα τηλέφωνα 213 2168118, καθημερινά από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.