Πώς θα διαλέξεις τον προορισμό των διακοπών σου ανάλογα με το πόσο kalokairistis είσαι, δημιουργώντας τις αναμνήσεις που θα θυμάσαι μια ζωή!


Καλοκαιράκι χωρίς διακοπές – σε νησάκι και μη – απλά δεν γίνεται. Και όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο σε πιάνει αγωνία, γιατί ως συνήθως άφησες τα κανονίσματα των διακοπών για τελευταία στιγμή. Και είσαι και εντελώς αναποφάσιστος και αναποφάσιστη –  με τα δίκια σου βέβαια με τόσους πιθανούς προορισμούς. Να λοιπόν πού θα πας διακοπές το καλοκαίρι του 2023 ανάλογα με το πόσο kalokairistis είσαι, για να κλείσεις από τώρα τα εισιτήριά σου και να αρχίσεις τα πλάνα σε καταγάλανες παραλίες.

10% kalokairistis: Κρήτη

Σου αρέσει το καλοκαιράκι και η χαλαρότητά του, είσαι όμως και άνθρωπος της πόλης και της οργάνωσης και θα επιδιώξεις σίγουρα να διατηρήσεις ως έναν βαθμό αυτά σου τα στοιχεία και στις διακοπές. Η Κρήτη είναι λοιπόν το μέρος σου, αφού μπορείς να έχεις σαν βάση σου μια από τις μεγάλες πόλεις της για να «το ζεις» πιο urban (ιδανικά το Ηράκλειο), κάνοντας στον βαθμό που εσύ το ψήνεις αποδράσεις σε πιο απομακρυσμένες παραλίες, ορεινά χωριά και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου. Θα χορτάσεις επίσης όλα τα πολιτιστικά δρώμενα που έχει να σου προσφέρει και που λείπουν από πολλά άλλα νησιά. Από τα γραφικά Χανιά μέχρι το γεμάτο φοιτητές Ρέθυμνο και την κοσμοπολίτικη Ελούντα, όπου και να πας θα σου μείνει μια αξέχαστη εμπειρία. Και επειδή μεγάλο νησί σημαίνει και μπόλικα θερινά σινεμά, μην ξεχνάς ότι με το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes έχεις 3 ευρώ έκπτωση στο πλησιέστερο θερινό cinemax .

20% kalokairistis: Χίος

Για εσένα που είσαι λίγο περισσότερο kalokairistis, η Ρόδος είναι ένα μεγάλο νησί του Βορείου Αιγαίου, ένας πασίγνωστος προορισμός παγκοσμίως και εκεί θα βρεις ό,τι πραγματικά τραβάει η όρεξή σου, από εντυπωσιακές παραλίες σαν τα Μαύρα Βόλια, μέχρι απίθανα ιστορικά μέρη όπως τα Μεστά, ένα μεσαιωνικό χωριό, χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο μνημείο. Έτσι θα συνδυάσεις και τη φάση παραλία και το πιο παραδοσιακό sightseeing που θα έκανες και σε χειμερινές διακοπές. Και τι καλύτερο μετά από μπόλικο sightseeing από ένα παγωτάκι; Με το πακέτο CU Kalokairistes θα το απολαύσεις με προσφορά 1+1 scoop δώρο στο Bufala Gelato.

30% kalokairistis: Λευκάδα

Αγαπάς το καλοκαίρι, σιχαίνεσαι όμως ένα πράγμα: το ταξίδι με το πλοίο της γραμμής. Γι’ αυτό και μάλλον το νησί σου είναι η Λευκάδα, αφού ένα από τα βασικά ατού της είναι ότι είναι από τα λίγα ελληνικά νησιά στο όποιο θα φτάσεις οδικώς! Και θα απολαύσεις φυσικά μερικές από τις ομορφότερες και πιο γαλανές παραλίες της Ελλάδας, πανέμορφα χωριά και απίθανο φαγητό. Και άμα σε πείσει η παρέα να μπεις σε σκάφος, θα πάτε και στον Σκορπιό! Εκδρομούλα με σκάφος δεν λέει όμως χωρίς την απαραίτητη προστασία, γι’ αυτό μην ξεχνάς ότι με το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes έχεις 30 ευρώ έκπτωσης στα καταστήματα OCCHIO Papavasileiou για μοδάτα γυαλιά ηλίου (άνω των 80 ευρώ) συν δώρο γυαλιά ηλίου Hawkers, αλλά και 5 ευρώ έκπτωση στα Sephora για τα απαραίτητα αντιηλιακά.

40% kalokairistis: Σαμοθράκη

Όλα καλά με το καλοκαιράκι και τα vibes χαλαρότητας, δεν είσαι όμως καθόλου άνθρωπος της παραλίας και της ηλιοθεραπείας με τις ώρες. Γι’ αυτό και η Σαμοθράκη είναι το μέρος σου, καταπράσινη και με βάθρες στα ορεινά τμήματά της, όπου και πάει και ο κύριος όγκος των επισκεπτών της για μπάνιο. Κι άμα σε ψήνει και το camping κάτω από τα δέντρα της, δεν θα την αλλάζεις με τίποτα. Μην ξεχάσεις μόνο τον απαραίτητο εξοπλισμό, που θα προμηθευτείς από τα TerraMare με τα 20 ευρώ έκπτωση που σου προσφέρει το CU Kalokairistes.

50% kalokairistis: Νάξος

Κalokairistis κατά το ήμισυ και μάλλον το νησί σου είναι η Νάξος. Ούτε δίπλα στην Αθήνα, ούτε και μακριά, ούτε τεράστια, ούτε και για να την περπατήσεις σε τρεις μέρες. Θα γυρίσετε με την παρέα τα γραφικά χωριά της, θα φάτε φρέσκο ψάρι στη Μουτσούνα και θα απολαύσετε τις απέραντες παραλίες της, με ψυχρά, αλλά καταγάλανα νερά. Μην ξεχάσεις να πάρεις και το βιβλίο που θα σε συντροφεύσει σε αυτές, με το CU Kalokairistes να σου προσφέρει 7 ευρώ έκπτωση στις εκδόσεις Ψυχογιός, για να διαλέξεις ανάμεσα σε 1000 τίτλους.

60% kalokairistis: Μύκονος

60% kalokairistis σημαίνει πως το ζεις τα καλοκαίρια όλη μέρα παραλία, αλλά δεν θα βγεις το βράδυ για ουζάκι στην πλατεία τη χωριού. Θες clubbing και fine dinning, όπως και στην πόλη, και το νησί σου είναι προφανώς η κοσμοπολίτικη Μύκονος. Και για να σκάσεις με ανανεωμένη γκαρνταρόμπα – όπως πρέπει – με το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes θα κάνεις τα ψώνια σου σε Cosmos Sport και Sneaker10 με 20% έκπτωση, σε Factory Outlet με 15 ευρώ έκπτωση και στο That Gorilla Brand με 30 ευρώ έκπτωση.

70% kalokairistis: Αμοργός

Χάζεμα στο απέραντο γαλάζιο με τις ώρες, τάβλι στα beach bars της Αιγιάλης μέχρι τη δύση του ήλιου και bar hopping στα στενά της Χώρας, που τυχαίνει να είναι και από τις πιο γραφικές της Ελλάδας. Η Αμοργός είναι το νησί του kalokairisti κατά 70%, που έχει γυρίσει χρόνια τώρα τους κοντινούς νησιωτικούς προορισμούς και το ζει καλύτερα όσο απομακρύνεται από την Αθήνα. Και επειδή αυτό το bar hopping θα το ζήσετε για τα καλά, με το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes θα έχεις και 35 ευρώ cash αν γίνεις συνδρομητής Revolut για να τα χαλάσεις σε σφηνάκια!

80% kalokairistis: Νίσυρος

Τα γαλάζια νερά σε κούρασαν και θες το εντυπωσιακό μαύρο ενός ηφαιστειογενούς νησιού 14 ώρες μακριά από την Αθήνα να σε συναρπάσει; Τότε η Νίσυρος είναι σίγουρα το νησί σου για αυτό το καλοκαίρι, παρεΐστικη και γοητευτική όσο δεν πάει. Είναι και το μεγάλο τεστ προτού ανέβεις κλίμακα kalokairisti για πιο extreme προορισμούς! Πριν μπεις όμως στο πλοίο, φρόντισε για το γεύμα και τον καφέ της μεγάλης διαδρομής σου, με το πακέτο CU Kalokairistes να σου δίνει έκπτωση 3 ευρώ σε Coffee Island και 4 ευρώ στην efood.

90% kalokairistis: Ικαρία

Είσαι γεννημένος για άραγμα στην παραλία μέχρι τις 10 το βράδυ και για χορό σε διονυσιακά πανηγύρια μέχρι το πρωί. Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι ο προορισμός σου αυτό το καλοκαίρι – ή και κάθε καλοκαίρι – είναι η Ικαρία, ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά του Αιγαίου. Το βέβαιο είναι ότι θα φύγεις ερωτευμένος και δεν θα μπορείς να την ξεπεράσεις. Πριν φύγεις όμως, θα έχεις προλάβει σίγουρα να κάνεις follow εκείνον ή εκείνη που θα σου κλέψει την καρδιά, χρησιμοποιώντας φυσικά τα απεριόριστα data του CU Kalokairistes, με μόλις 10,9€ για 1 μήνα και ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone.

100% kalokairistis: Γαύδος

Το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα βάλεις το μαγιό σου με το που πατήσεις το πόδι σου στο νησί, για να το ξαναβγάλεις 20 μέρες μετά για την επιστροφή στην πόλη. Θες παραλία όλη μέρα, DIY πάρτι στην άμμο και φυσικά camping στη φύση για να χαζεύεις τα άστρα που δεν φαίνονται ποτέ από τον ουρανό της πόλης. Η Γαύδος είναι σίγουρα η επιλογή του ανθρώπου που είναι παράφορα ερωτευμένος με την πιο θερμή εποχή του χρόνου, 100% kalokairistis και έτοιμος να βυθιστεί στα vibes ενός από τα πιο stress-free μέρη του κόσμου. Πριν πας, εκμεταλλεύσου την έκπτωση 5 ευρώ που σου προσφέρει το πακέτο CU Kalokairistes για να αγοράσεις αξεσουάρ κινητού από ένα κατάστημα Vodafone και να αναβαθμιστείς με αδιάβροχες θήκες, φακούς για την κάμερα και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

Και πριν τελικά κανονίσεις σε ποιο από όλα αυτά τα νησιά θα πάτε με την παρέα, μην ξεχνάς ότι με το CU Kalokairistes μπορείς να εξασφαλίσεις 1+1 εισιτήριο από τη Blue Star Ferries, να κάνεις ταξιδάκι μετ’ επιστροφής με 20 ευρώ στη Sky Express και να έχεις 10% επιστροφή χρημάτων από τη Booking στην κράτησή σου. Κι αν χρειαστείτε και αμάξι, άλλα 20 ευρώ έκπτωση είναι δικά σου για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου άνω των 100 ευρώ από την Avis.

Δες τη νέα καμπάνια CU Kalokairistes!

Αν ψήθηκες λοιπόν κι εσύ, γίνε φέτος CU Kalokairistis και βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου: https:/www.vodafonecu.gr/kalokairistes/