Οι διακοπές με την παρέα είναι ακόμη πολύ μακριά; Μη σκας, γιατί μπορείς να τα περάσεις τέλεια ακόμη και στην πόλη αν γίνεις CU Kalokairistis!


Λίγο η αναβλητικότητα, λίγο το ότι αργήσατε να μαζέψετε το budget, οι διακοπές που κλείσατε φέτος με την παρέα θα σας βρουν στο τέλος του καλοκαιριού. Και μπορεί στο διάστημα της αναμονής να αφήσεις τον εαυτό σου να παθαίνει FOMO μπροστά σε κάθε story που θα βλέπεις σε Instagram και TikTok φίλων, ή να τη δεις αλλιώς, και να εκμεταλλευτείς όλο τον χρόνο που θα περάσεις στην πόλη όσο αυτή αδειάζει. Να λοιπόν πώς θα αναβαθμίσεις το summer in the city σαν true CU Kalokairistis όταν οι διακοπές είναι ακόμη μακριά. Και έτσι θα περάσεις το πιο OPEN και ξέγνοιαστο καλοκαίρι ever!

Τσέκαρε όλα πάρκα και τους χώρους πρασίνου κοντά σου

Όλες οι πόλεις έχουν πάρκα και υπαίθριους χώρους όπου μπορείτε να αράξετε με την παρέα για πικνίκ, να κάνετε DIY πάρτι στο ηλιοβασίλεμα με ένα φορητό ηχειάκι, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου αν δεν την παλεύεις άλλο στο σαλόνι δίχως κλιματισμό! Άσε που θα απολαύσεις καθαρό αέρα και φύση μέχρι να την κάνεις για τα καλά για διακοπές! Επειδή λοιπόν θα βρίσκεσαι εκτεθειμένος/-η στον ήλιο, εκμεταλλεύσου το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes που σου εξασφαλίζει 30 ευρώ έκπτωσης στα καταστήματα OCCHIO Papavasileiou για glamorous γυαλιά ηλίου (άνω των 80 ευρώ), αλλά και 5 ευρώ έκπτωση στα Sephora για τα απαραίτητα αντιηλιακά.

Μην αφήσεις ούτε ένα φεστιβάλ

Αν κάτι χαρακτηρίζει τις πόλεις τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό δεν είναι άλλο από τα δεκάδες μουσικά και θεατρικά φεστιβάλ τους, όπως και χιλιάδες ακόμη δρώμενα που θα βρεις σε χώρους τέχνης, πλατείες, πάρκα, παραλίες και ό,τι άλλο χωράει ο νους σου. Μην αφήσεις λοιπόν την ευκαιρία να τα τσεκάρεις όλα – ΟΚ, αυτά που σε ψήνουν δηλαδή –, μιας που θα ανακαλύψεις έναν νέο θαυμαστό κόσμο διασκέδασης που θα σου ανοίξει τους ορίζοντες όσο περνούν οι μέρες του καλοκαιριού. Δεν σου συζητάμε άλλωστε και πόσες γνωριμίες θα κάνεις σε αυτά. Και για να γίνουν τα απαραίτητα follow και stories στα social media όσο βρίσκεσαι εκεί, εκμεταλλεύσου τα απεριόριστα data του CU Kalokairistes με μόλις 10,9€ για 1 μήνα και ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone.

Δοκίμασε νέα θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες

Εάν κοντά στην πόλη σου παίζει παραλία, μη χάσεις την ευκαιρία για απογευματινό μπανάκι και άραγμα όλο το Σαββατοκύριακο, δοκιμάζοντας όμως και νέα θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες. Θα δροσιστείς και θα νιώσεις σαν μικρό παιδί ξανά. Και επειδή θα χρειαστείς και το απαραίτητο καφεδάκι στο ενδιάμεσο, το το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes σου δίνει έκπτωση 3 ευρώ στα Coffee Island. Το δε freddo espresso σου θα το απολαύσεις στην ξαπλώστρα που θα κλείσεις με το app Plazz, όπου το CU Kalokairistes σου χαρίζει έκπτωση 4 ευρώ.

Επισκέψου μουσεία και γκαλερί τέχνης

Δεν το κάνεις ποτέ το χειμώνα γιατί πάντα τρέχεις με εξεταστικές και deadlines. Να λοιπόν η ευκαιρία να τσεκάρεις τους καλοκαιρινούς μήνες όλα εκείνα τα μουσεία της πόλης που πάντα ήθελες να δεις, τις hip γκαλερί που άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, αλλά και όλα τα πολιτιστικά μνημεία που σε εντυπωσίαζαν πάντα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ορισμένα μουσεία προσφέρουν ακόμη και υπαίθριες εκθέσεις ή εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που σίγουρα αναβαθμίζουν όλη την εμπειρία ενός kalokairisti. Και μετά τη βόλτα σου σε αυτά, ευκαιρία για το πιο καλοκαιρινό γλυκό, με το CU Kalokairistes να σου εξασφαλίζει προσφορά 1+1 scoop δώρο στο λαχταριστό Bufala Gelato.

Επισκέψου όλα τα θερινά σινεμά της πόλης

Καλοκαιράκι χωρίς σινεμά δεν νοείται και τώρα που οι πόλεις αδειάζουν σιγά σιγά έχεις την καλύτερη ευκαιρία να τα γυρίσεις όλα, μέχρι να κατασταλάξεις στο αγαπημένο σου! Και δεν θα δεις μόνο τα blockbusters που κάνουν τώρα πρεμιέρα, αλλά και δεκάδες επανεκδόσεις ταινιών που πάντα ψηνόσουν να δεις! Με το νέο πακέτο CU Kalokairistes θα πας στο θερινό cinemax της γειτονιάς σου με 3 ευρώ έκπτωση και θα φας μετά και το αγαπημένο σου πιάτο από το Mailo’s με έκπτωση 3 ευρώ.

Γράψου σε μια ομάδα του αθλήματος που σου ταιριάζει

Πολλές πόλεις έχουν αθλητικά πρωταθλήματα αναψυχής ή ομάδες που διοργανώνουν δραστηριότητες ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, σε αθλήματα ό,τι πρέπει για την εποχή, όπως το πόλο και το beach volley. Η συμμετοχή σε μια ομάδα ή ένα τουρνουά είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνεις fit πριν τις διακοπές, αλλά και να κάνεις νέους φίλους και φίλες με τον πιο fun τρόπο. Πριν γραφτείς όμως, κάνε τα απαραίτητα ψώνια εξοπλισμού με το νέο καλοκαιρινό πακέτο CU Kalokairistes που σου δίνει 20% έκπτωση σε Cosmos Sport και Sneaker10, αλλά και 15 ευρώ έκπτωση σε Factory Outlet και 30 ευρώ έκπτωση στο That Gorilla Brand.

Δοκίμασε το street food και όλες τις γεύσεις της πόλης που σου έχουν ξεφύγει

Μπορεί να χτίζεις καιρό bikini body για τις διακοπές, οι μήνες όμως στην πόλη πριν από αυτές είναι ό,τι πρέπει για να δοκιμάσεις όλο το street food και τις γεύσεις της που σου έχουν ξεφύγει το προηγούμενο διάστημα. Άνοιξε λοιπόν τους γευστικούς σου ορίζοντες, οργανώνοντας μπαλκονάτα μαζέματα με την παρέα που θα σου μείνουν αξέχαστα. Και μην ξεχνάς ότι με το CU Kalokairistes θα έχεις 4 ευρώ έκπτωση στην efood για να δοκιμάσετε τα πάντα!

Κι επειδή αργά ή γρήγορα οι διακοπές θα έρθουν για να ξενοιάσετε για τα καλά, μην ξεχνάς ότι με το CU Kalokairistes μπορείς να εξασφαλίσεις 1+1 εισιτήριο από τη Blue Star Ferries, να κάνεις ταξιδάκι μετ’ επιστροφής με 20 ευρώ στη Sky Express και να έχεις 10% επιστροφή χρημάτων από τη Booking στην κράτησή σου. Κι αν χρειαστείτε και αμάξι, άλλα 20 ευρώ έκπτωση είναι δικά σου για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου άνω των 100 ευρώ από την Avis. Μην ξεχάσεις να πάρεις και το βιβλίο που θα σε συντροφεύσει στην παραλία, με το CU Kalokairistes να σου προσφέρει 7 ευρώ έκπτωση στις εκδόσεις Ψυχογιός, για να διαλέξεις ανάμεσα σε 1000 τίτλους.

Δες τη νέα καμπάνια CU Kalokairistes!

Αν ψήθηκες λοιπόν κι εσύ, γίνε φέτος CU Kalokairistis και βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου: https:/www.vodafonecu.gr/kalokairistes/