Με την υποστήριξη του BuzzFeed


Με την υποστήριξη του BuzzFeed

 

 

Το κλασσικό αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι όλων των εποχών έγινε 80 χρόνων και το γιορτάζει! Νέες εμπειρίες παιχνιδιού με ψηφιακά και Online Μέσα, ειδική επετειακή έκδοση, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Monopoly  και ένας μεγάλος διαγωνισμός για την επιλογή μεγάλων πόλεων που θα συμπεριληφθούν στη «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» είναι μόνο μερικές από τις επετειακές δράσεις του δημοφιλέστερου παιχνιδιού όλων των εποχών.

Από την πρώτη της εμφάνιση το 1935, η MONOPOLY έχει αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον πάνω από 1 δισεκατομμυρίου παικτών σε 114 χώρες σε όλο τον κόσμο!  Μετά από οχτώ δεκαετίες, η  MONOPOLY συνεχίζει να συγκινεί μικρούς και μεγάλους καθώς εξελίσσεται συνεχώς παρουσιάζοντας νέους τρόπους παιχνιδιού μονοπωλώντας έτσι το ενδιαφέρον των οπαδών της.


Αυτή τη χρονιά, η Hasbro, θα γιορτάσει τα γενέθλια του παιχνιδιού προσφέροντας στους «Μονοπολίστες» νέες εμπειρίες παιχνιδιού όχι μόνο από το κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι αλλά και ψηφιακά όπως μέσα από ηλεκτρονικά παιχνίδια σε κινητά, κονσόλες και online μέσα από σημαντικές συνεργασίες όπως τις εταιρίες Ubisoft & EA. Επίσης, για την 80η επέτειο της MONOPOLY δημιούργησε την ειδική «επετειακή» έκδοση MONOPOLY 80 χρόνων με «vintage» ταμπλό, κάρτες και χαρτονομίσματα, διαχρονικά πιόνια, ξύλινα σπίτια και ξενοδοχεία και είναι τώρα διαθέσιμη στα καταστήματα παιχνιδιών.    

Ταυτόχρονα, για τον εορτασμό της 80ης επετείου της MONOPOLY, η Hasbro, Inc. (NASDAQ: HAS) συνεργάζεται με την BuzzFeed, τη διαδικτυακή εταιρία ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, και προσκαλεί τους λάτρεις του παιχνιδιού να επιλέξουν ποιές μεγάλες πόλεις από όλο τον κόσμο θα εμφανίζονται ως τίτλοι ιδιοκτησίας στην νέα «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Με την υποστήριξη της BuzzFeed, η ψηφοφορία για τους τίτλους ιδιοκτησίας της MONOPOLY HERE & NOW, που περιλαμβάνει και μία ειδική “Εβδομάδα Τρελής Κάρτας”, ξεκίνησε ήδη στο www.VoteMONOPOLY.com. Μέχρι τις 4 Μαρτίου οι λάτρεις του παιχνιδιού μπορούν να επιλέξουν από τη λίστα τους αγαπημένους τους προορισμούς που θα ήθελαν να εμφανίζονται στην «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» κάνοντας share την ψηφοφορία στο Facebook και το Twitter και χρησιμοποιώντας το hashtag #VoteMONOPOLY, απολαμβάνοντας το δια δραστικό περιεχόμενο του BuzzFeed για κάθε πόλη που συμμετέχει στην ψηφοφορία. Για την Ελλάδα, η MONOPOLY σας καλεί να ψηφίσετε την Αθήνα, η οποία ήδη κατέχει την 7η θέση στον παγκόσμιο χάρτη ανάμεσα σε 80 χώρες! Ας ψηφίσουμε την Αθήνα για να ανεβάσουμε την πόλη και τη χώρα μας ακόμα πιο ψηλά!

Επιπλέον, από τις 3 ως τις 9 Μαρτίου, όλες οι πόλεις, μικρές και μεγάλες, θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για δύο θέσεις στο παιχνίδι MONOPOLY HERE & NOW κατά τη διάρκεια της “Εβδομάδας Τρελής Κάρτας”. Το κοινό μπορεί να συμπληρώσει επιπλέον τοποθεσίες που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική λίστα και οι πόλεις που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας  θα εμφανίζονται ως οι δύο καφέ τίτλοι ιδιοκτησίας στο νέο παιχνίδι.

Η τελική λίστα με τις πόλεις που θα εμφανίζονται στο νέο παιχνίδι MONOPOLY HERE & NOW θα ανακοινωθεί στις 19 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα MONOPOLY και την ημέρα γενεθλίων της μάρκας MONOPOLY. Το παιχνίδι «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει επετειακά πιόνια-σύμβολα και νέους κανόνες. Οι παίκτες θα αγωνίζονται γύρω από το ταμπλό για να επισκεφθούν όσες περισσότερες τοποθεσίες μπορούν, συλλέγοντας σφραγίδες στα διαβατήριά τους καθ’ όλη την διαδρομή, θα εισπράττουν μετρητά από τις πληρωμές των επισκεπτών όταν οι αντίπαλοί τους θα πατούν τις ιδιοκτησίες τους και θα κερδίζει ο πρώτος παίκτης που θα γεμίζει το διαβατήριό του.