Έχει περάσει από το μυαλό όλων μας, σίγουρα όμως είναι μια λάθος κίνηση. Διάβασε εδώ γιατί.


Ένας δύσκολος χωρισμός, ιδιαίτερα με ένα άτομο που δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα, είναι πάντα μια κατάσταση που μπορεί να μας εξουθενώσει συναισθηματικά. Και τότε είναι που περνά από το μυαλό μας να στείλουμε ξανά, ελπίζοντας ποιος ξέρει τι μέσα από αυτήν την κίνηση. Κι όμως το να στείλεις μήνυμα στον/στην πρώην σου είναι μια λάθος κίνηση με απόλυτη βεβαιότητα. Διάβασε εδώ 5 λόγους που θα έπρεπε να σε αποτρέψουν από αυτήν.

Η σχέση σας ήταν στην πραγματικότητα κακή

Σου λείπει, το ξέρουμε. Όμως όταν τα βάζεις κάτω, συνειδητοποιείς ότι στην πραγματικότητα η σχέση που είχατε ήταν τοξική και προβληματική με κάθε τρόπο. Δεν θα ήθελες λοιπόν να επιστρέψεις σε κάτι τέτοιο.

Δεν του/της αξίζει αυτή η στιγμή απόλαυσης

Σου φέρθηκε άσχημα με κάθε πιθανό τρόπο, μα εσύ δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις αυτό που είχατε. Αυτή δεν μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία. Μείνε μακριά από το τηλέφωνο και μην της/του δώσεις τη στιγμή απόλαυσης και ευχαρίστησης με το να νομίζει ότι την/τον έχεις ανάγκη στη ζωή σου.

Η μέρα που θα συνειδητοποιήσεις ότι τον/την ξεπέρασες είναι μοναδική

Η στιγμή που θα καταλάβεις ότι έχεις «αναρρώσει» από τη σχέση σας και είσαι έτοιμος/-η να πας παρακάτω είναι πραγματικά μοναδική. Γι’ αυτό μην την καθυστερείς μπλέκοντας σε άσκοπες κουβέντες με ένα άτομο με το οποίο δεν είστε άλλο μαζί και ούτε πρόκειται να επανασυνδεθείτε.

Το να ψάχνεις closure στη σχέση σας είναι μια μορφή βασανιστηρίου

Πολλοί άνθρωποι αναζητούνε μέσα από εκτεταμένες συζητήσεις μια μορφή closure για τη σχέση που κάποτε είχαν. Όμως αυτή η διαδικασία είναι στην πραγματικότητα ένα βασανιστήριο και για τους δυο σας και μπορείς σίγουρα να το αποφύγεις.

Το να τον/την αναζητήσεις σημαίνει ότι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις

Και ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σίγουρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.