Σου είπε το μεγάλο «ναι» για να βγείτε και τώρα δεν έχεις ιδέα που να πάτε; Συνέχισε τότε να διαβάζεις!


Το πρώτο ραντεβού οφείλετε να το κάνετε αξέχαστο, γι’ αυτό διαβάστε εδώ τις καλύτερες ιδέες ως προς το που να πάτε και τι να κάνετε κατά τη διάρκειά του!

Δοκιμάστε την αναρρίχηση

Ένα ραντεβού για αναρρίχηση μπορεί να φαντάζει περίεργη σαν πρώτη επιλογή, είναι όμως ιδιαίτερα συναρπαστική σαν εμπειρία και θα σας φέρει πιο κοντά στο άψε σβήσε! Δεν χρειάζεται μια δύσκολη διαδρομή, το νόημα είναι στο να περάσετε καλά. Κατά τη διάρκειά της θα δείτε όμορφα μέρη, θα θαυμάσετε τη φύση και θα εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον στις στιγμές που θα δόσετε το χέρι για το επόμενο βήμα προς τα πάνω. Στα συν ότι θα έχετε όση ιδιωτικότητα επιθυμείτε!

Πηγαίντε σε ένα νέο εστιατόριο

Ο έρωτας περνά από το στομάχι, γι’ αυτό μια καλή ιδέα για πρώτο ραντεβού είναι να δοκιμάσετε παρέα ένα νέο εστιατόριο στην πόλη. Ακόμη καλύτερη ιδέα είναι να δοκιμάσετε από κοινού μια κουζίνα που δεν έχετε δοκιμάσει άλλη φορά, ώστε η νέα αυτή εμπειρία να σας συνδέει για πάντα.

Πηγαίντε για πικνικ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να φτιάξετε και οι δυο σας μικρά εδέσματα και να τα απολαύσετε σε ένα πικνικ στην παραλία ή σε ένα καταπράσινο πάρκο. Αν μάλιστα πάτε κάπου πιο απομονωμένα, μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική από ένα φορητό ηχειάκι.

Παρακολουθήστε μαζί ένα live ή stand-up comedy

Η μουσική που απολαμβάνει ένα άτομο αλλά και το αν αυτό έχει χιούμορ παίζει τεράστιο ρόλο σε μια σχέση που τώρα αναπτύσσεται σιγά σιγά μεταξύ σας. Γι’ αυτό τι καλύτερο από το να τεστάρετε ο ένας τον άλλο σε μια συναυλία ή σε ένα stand-up comedy που θα παρακολουθήσετε παρέα στο πρώτο ραντεβού. Εννοείται πίνοντας ποτό κάπου μετά από αυτά!

Μαγειρέψτε στο σπίτι και φτιάξτε το αυτοσχέδιο σινεμά σας

Μια σπιτική μακαρονάδα και ένα αυτοσχέδιο home cinema είναι η πιο γλυκιά επιλογή για πρώτο ραντεβού, που θα σας φέρει αναμφίβολα κοντά και θα επαναληφθεί δεκάδες ακόμη φορές.