9-11/7 Μία πολύτιμη και συναρπαστική εμπειρία


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια σχολή σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα του πώς θα είναι οι σπουδές σου - ανοίγοντας παράθυρο στο μέλλον σου.

Πόσο σημαντικό θα ήταν για σένα να σου δινόταν η ευκαιρία να βιώσεις την εμπειρία της φοιτητικής ζωής στη σχολή που θέλεις να φοιτήσεις και να δοκιμάσεις αν αυτό είναι το πραγματικό σου όνειρο;

Η LE MONDE καινοτομεί, διοργανώνοντας αυτόν τον Ιούλιο το πρώτο εκπαιδευτικό Bootcamp στην Ελλάδα!  Τρείς μέρες εκπαίδευσης στα προγράμματα Chef & Pastry Chef.

Το Bootcamp που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της LE MONDE στο Μοσχάτο. Απευθύνεται σε νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry Chefs, 17 έως 25 ετών, που έχουν πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης. Να «μαθητεύσουν» με τους κορυφαίους καθηγητές του ομίλου -καταξιωμένους Chefs & Pastry Chefs, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τα σεμινάρια που προσφέρει η σχολή, να μαγειρέψουν στα cutting edge εργαστήρια που διαθέτει στους χώρους της και να ζήσουν την εμπειρία της φοίτησης στην κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών.

LE_MONDE.jpg

 

Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν 3ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE bootcamp, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο www.lemonde.edu.gr/bootcamp. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων στο 1ο δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Βootcamp, οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν από τη LE MONDE. 

Υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών Chefs, τα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής, θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων, πειραματισμούς και live μαγειρικές δράσεις, ώστε οι τυχεροί συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν «μυστικά» και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης!

Το LE MONDE BOOTCAMP επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με ανθρώπους “Stars” της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Εάν λοιπόν είσαι κι εσύ από 17 έως 25 ετών και η κουζίνα είναι ο χώρος που σου αρέσει να δημιουργείς και να εκφράζεσαι, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ανακάλυψε από κοντά τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο της LE MONDE. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η LE MONDE.

Καλή επιτυχία σε όλους & όλες τους ενδιαφερόμενους! 

#LEMONDEbootcamp, #LEMONDE, #Νο1choice, #chef, #pastry-chef, #chef-to-be, #pastrychef-to-be, #le_monde_edu, #cook-lust

LE MONDE Bootcamp:http://www.lemonde.edu.gr/bootcamp/
LE MONDE Website:http://www.lemonde.edu.gr/
Facebook:www.facebook.com/LE.MONDE.Institute
Instagram:https://www.instagram.com/le_monde_edu_official_page
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCDvOonBJ2vrSiozqzpncu7g

Για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE:
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ιδρύθηκε το 1996 από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση. Αποστολή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE είναι να προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες του τουρισμού, με έμπειρους καθηγητές, ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβάλλοντας στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Το Ι.Ι.Ε.Κ. LE MONDE, εκπαιδευτική δομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, προσφέρει προγράμματα πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ LE MONDE
Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο
Τ.: 210 4830500