Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους


Στις 17 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Στις 20 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν και νέους στόχους σας να υλοποιούνται εφόσον είστε συγκεντρωμένοι και λειτουργείτε με λογική. Στις 21 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους. Στις 23 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δεν θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να θίξετε στον σύντροφό σας πρόσωπα του οικογενειακού του χώρου, ακόμα και αν εκείνοι σας προκαλέσουν. Αφήστε το να περάσει χωρίς να κάνετε σχόλια ή να τους απαντήσετε, γιατί θα χαλάσετε άδικα το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στη σχέση σας και θα ανοίξετε συζητήσεις χωρίς τέλος που το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι γκρίνια και σκηνές παραλογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου να επιλύσετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά η επαγγελματική σας πορεία θα κάνει μια δυναμική στροφή. Οι απαιτήσεις από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας εξαντλήσουν, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα σας προβληματίσουν έντονα. Ξεκινήστε την εβδομάδα απασχολούμενοι με τα αισθηματικά σας, αλλά στη συνέχεια η ενασχόλησή σας θα είναι η διαμόρφωση του εργασιακού χώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονη θα είναι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, όμως, είναι πολύ πιθανό να σας προσφερθεί μια οικονομική ενίσχυση από άτομο που δεν περιμένατε. Η σωστή ανταπόκριση στα επαγγελματικά καθήκοντα θα σας προετοιμάσει για τα επόμενα σας βήματα. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας. Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι σας θα σας κουράσει αρκετά. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απ’ το να ασχολείστε με ανούσια πράγματα ή καταστάσεις στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πιο ουσιαστικά οικονομικά θέματα που αφορούν το μέλλον σας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρασκηνιακές επαφές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν ίσως σας θίξουν στον εργασιακό τομέα. Αυξημένες θα είναι οι επαφές σας με φίλους, αλλά η έντονη κοινωνική ζωή θα σας σπρώξει στη θαλπωρή του οικογενειακού χώρου.

 

ΛΕΩΝ: Επαναπροσδιορίστε την οικογενειακή και επαγγελματική σας ταυτότητα, αλλά μην ξεχνάτε να κινείστε με ευελιξία στις διάφορες συζητήσεις σας. Σχέσεις και επικοινωνία με άτομα του εργασιακού χώρου θα αυξηθούν με βασικό στόχο την επίλυση πιεστικών οικονομικών καταστάσεων. Βρείτε νέες στρατηγικές για να προωθήσετε τα εργασιακά σας σχέδια, μια που οι συνεργασίες θα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Επιλέξτε μια άλλη περίοδο για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της. Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δεν γίνουν όπως τα θέλετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα. Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους. Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία. Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σας έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δεν θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα. Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση. Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους.