Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 16ος Αγώνας Δρόμου «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου»

Οι αγωνιζόμενοι έτρεξαν μια απόσταση 12.200  χιλιομέτρων,  καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε στο πέρασμα του ο Απόστολος Παύλος.

Κείμενο: Platform news

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 16ος Αγώνας δρόμου «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου» , την Κυριακή 22 Ιουνίου του 2014 , με αφετηρία το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών (Εθνική Οδός Κορίνθου-Επιδαύρου) και τερματισμό την κεντρική  πλατεία της  Δ. Κ.  της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε  προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών, ο οποίος έζησε και δίδαξε  στην περιοχή μας,  κάνοντας συχνά την διαδρομή μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των Κεγχρεών  (το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου). Οι αγωνιζόμενοι έτρεξαν μια απόσταση 12.200  χιλιομέτρων,  καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε στο πέρασμα του ο Απόστολος Παύλος.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ευχαρίστησε τους αθλητές για την συμμετοχή τους στον αγώνα καθώς και τους συμπολίτες μας οι οποίοι παρευρέθηκαν  και χειροκρότησαν όλους τους αθλητές κατά τον τερματισμό τους στη κεντρική πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου. Ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχίες και κάλεσε τους αθλητές να δώσουν ραντεβού την επόμενη χρονιά, τρέχοντας για 17ο χρόνο μια διαδρομή, που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση τόσο των πολιτών όσο και των συμμετεχόντων..

Μετά το τέλος του αγώνα, δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια, μπλουζάκια και διπλώματα καθώς επίσης και κύπελλα.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν κύπελλα στους τρεις πρώτους αθλητές και στις τρεις πρώτες αθλήτριες της γενικής κατάστασης.

Στο νεαρότερο και νεαρότερη αθλήτρια  και σε κάθε πρώτο  αθλητή και αθλήτρια  στις εξής  κατηγορίες ανά ηλικία :
-Από   30 έως 39   ετών
-Από   40  έως 49   > >
-Από   50 έως 59   > > και
-Από  60 ετών και άνω

Και του χρόνου!