Οι διακοπές έρχονται και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επιδοθείς κατά τη διάρκειά τους σε αθλήματα στο νερό με την παρέα


Οι διακοπές έρχονται και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επιδοθείς κατά τη διάρκειά τους σε αθλήματα στο νερό με την παρέα ή και μόνος/-η σου. Αν λοιπόν χρειάζεσαι μερικές ιδέες ως προς το τί μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι για αδρεναλίνη, διασκέδαση, αλλά και άθληση στα ύψη, να μερικές ιδέες από το Plaform.

Καγιάκ

Εξερευνήστε με την παρέα ποτάμια, λίμνες ακόμη και ανοιχτές θάλασσες με καγιάκ. Απολαύστε το τοπίο ενώ κάνετε εξαιρετική προπόνηση.

Stand-up Paddleboarding

Ένα μοντέρνο θαλάσσιο σπορ, όπου μπορείτε να κάνετε κουπί σε μια σανίδα ενώ στέκεστε όρθιοι. Είναι μια εξαιρετική γυμναστική και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εξερευνήσετε την ακτογραμμή ενός νησιού.

Jet skiing

Νοικιάστε ένα jet ski και περιηγηθείτε ανάμεσα στα κύματα. Μια συναρπαστική βόλτα με υψηλή ταχύτητα, ιδανική για τους φανατικούς της αδρεναλίνης.

Wakeboarding

Συνδυασμός surfing, θαλάσσιου σκι και snowboard. Θα χρειαστείτε μια βάρκα και ένα wakeboard για να περιηγηθείτε στα κύματα και να το ερωτευτείτε.

Βόλτες με banana boat

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για ολόκληρες παρέες, όπου κρατάτε μια μακριά φουσκωτή σχεδία σε σχήμα μπανάνας που ρυμουλκείται πίσω από μια βάρκα μέσα στο νερό.

Windsurfing

Συνδυασμός ιστιοπλοΐας και surfing. Χρησιμοποιείς σανίδα με κατάρτι και πανιά για να καβαλήσεις τον άνεμο. Και δεν ξεκολλάς με τίποτα.

Κολύμβηση με αναπνευστήρα

Εξερευνήστε τον υποβρύχιο κόσμο με μάσκα και αναπνευστήρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό μέρος για κολύμπι δίχως κύμα και μια μέρα δίχως μπόλικο αέρα.

Jetpacking

Αυτό το θαλάσσιο σπορ υψηλής τεχνολογίας περιλαμβάνει τη σύνδεση ενός υδροκίνητου jetpack που σας ωθεί στον αέρα. Είναι όσο συναρπαστικό ακούγεται!

Flyboarding

Παρόμοιο με το jetpacking, όπου μια συσκευή που κινείται με νερό θα σας ωθήσει στον αέρα. Είναι σαν να έχεις το δικό σου προσωπικό hoverboard!

Καταδύσεις

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τα βάθη της θάλασσας που θα επισκεφθείτε στις διακοπές, σκεφτείτε την κατάδυση. Θα χρειαστεί να πιστοποιηθείτε, αλλά είναι μια απίστευτη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!