Τι θα παίξεις αυτόν τον μήνα δωρεάν με την παρέα σου.


Διαθέσιμα στο κοινό έγιναν για ακόμα μια φορά τα νέα δωρεάν παιχνίδια του PS5 και PS4, τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Οι προτάσεις της Sony είναι πλέον προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Έτσι, μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το Mafia II: Definitive Edition, ένα remaster του gangster τίτλου της 2K. Στο παιχνίδι οι παίκτες αποκτούν τον έλεγχο του Vito Scaletta, ενός ήρωα που επιβίωσε τον πόλεμο και βρέθηκε να κάνει business με τη μαφία.

Οι συνδρομητές θα μπορούν να παίξουν και το Dragon Ball: The Breaker, μια online asymmetrical action επιλογή. Εκεί, επτά απλοί πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν απέναντι από τις δυνάμεις του Raider, που απειλεί το σύμπαν.

Τελευταία επιλογή για τα δωρεάν του μήνα είναι το Aliens Fireteam Elite, ένα third-person survival shooter που ενδείκνυται για co-op.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι μετά την εξαργύρωση των παιχνιδιών, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή βιβλιοθήκη της κονσόλας και θα είναι προσβάσιμα όσο η συνδρομή σας είναι ενεργή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Νοέμβριο:

Mafia II: Definitive Edition | PS4

 

Dragon Ball: The Breakers | PS4

 

Aliens Fireteam Elite | PS4, PS5