Στο πλευρό του Gosling βρέθηκε ο Slash και οι Wolfgang Van Halen, Mark Ronson, Andrew Wyatt και 65 άνδρες χορευτές για τις ανάγκες της performance


Το τραγούδι του από την ταινία Barbie ερμήνευσε κατά την 96η τελετή για την απονομή των Oscars ο Ryan Gosling, χαρίζοντας στο κοινό την πιο fun στιγμή της τελετής του 2024. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ερμήνευσε το I’m Just Ken” με το απαραίτητο Kenergy για την πρώτη live παρουσίασή του, με τον Slash και τους Wolfgang Van Halen, Mark Ronson, Andrew Wyatt και 65 άνδρες χορευτές για τις ανάγκες της performance.

Ο Gosling βρέθηκε στα ενδιάμεσα της ερμηνείας και στο κοινό, λαμβάνοντας την απαραίτητη βοήθεια στα φωνητικά από το Barbie cast, την Emma Stone και πολλούς ακόμη φίλους και φίλες του.

Το “I’m Just Ken” έγραψαν οι Ronson και Wyatt, και σε αυτό συμμετέχουν οι Slash και Van Halen, όπως και ο drummer Josh Freese. Το τραγούδι υπήρξε μάλιστα υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού, μαζί με το έτερο Barbie track, What Was I Made For?”, από την Billie Eilish και τον Finneas. Το βραβείο απέσπασαν τελικά αυτοί.