Η Queen Bey γίνεται 42 ετών και το γιορτάζει μαζί με δύο πολυαγαπημένους καλλιτέχνες διαφορετικών γενεών.


Τα 42α γενέθλιά της γιόρτασε η Beyoncé, προσκαλώντας επί σκηνής δύο διάσημους και εμβληματικούς για την ιστορία της μουσικής καλλιτέχνες: τον Kendrick Lamar και τη Diana Ross.

Η Queen, Bey που βρίσκεται εν μέσω της εμπορικότατης Renaissance World Tour”, εμφανιζόταν στο SoFi Stadium στο Inglewood της California το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, όπου και προσκάλεσε επί σκηνής τους Lamar και Ross.

Η Ross ήταν αυτή που εμφανίστηκε πρώτη, ερμηνεύοντας το hit του 1976, “Love Hangover”, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε το “Happy Birthday” στη Beyoncé με τη βοήθεια 60,000 θεατών από το BeyHive.

Στη συνέχεια, όταν το set της Beyoncé έφτανε προς το τέλος του, ο Kendrick Lamar εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί της ζωντανά το “America Has a Problem” για πρώτη φορά, προκαλώντας επίσης τον ενθουσιασμό του κοινού παρά τα κάποια τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Η Beyoncé είχε γιορτάσει το 2019 τα 75α γενέθλια της Ross, τραγουδώντας της εκείνη πρώτη το “Happy Birthday”. Η ίδια είχε άλλωστε ερμηνεύσει το 2006 στην ταινία Dreamgirls έναν χαρακτήρα εμπνευσμένο από τη θρυλική ερμηνεύτρια των Supremes.