Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο στο New Jersey


Τον Bruce Springsteen φημολογείται ότι θα υποδυθεί ο Jeremy Allen White στην επικείμενη βιογραφική του ταινία για τον δίσκο Nebraska, η παραγωγή της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο στο New Jersey. Η ταινία θα αποτελέσει το χρονικό δημιουργίας του εμβληματικού δίσκου του καλλιτέχνη και θα φέρει τον τίτλο Deliver Me From Nowhere.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Scott Cooper (Crazy Heart), διασκευάζοντας τη βιογραφία του Springsteen δια χειρός Warren Zanes. Αυτή κυκλοφόρησε το 2023 με τίτλο Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska.

Σύμφωνα με το Deadline, ο παραγωγός της ταινίας, Scott Stuber, συζητά αυτή την περίοδο με την A24 για να αναλάβει τη δημιουργία της. Τόσο το Αφεντικό, όσο και ο επί χρόνια manager του, Jon Landau, γνωρίζουμε ότι θα συμμετάσχουν ενεργά στο project.

Η πιο πρόσφατη κινηματογραφική δουλειά του White ήταν η ταινία της A24 με τίτλο The Iron Claw. Ο ίδιος συνεχίζει αυτή την περίοδο τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του The Bear, με το Hulu να φημολογείται ότι θα γυρίσει αμέσως και την τέταρτη σεζόν.

Παράλληλα, ο πραγματικός Springsteen συνεχίζει ακόμη μια από τις επιτυχημένες περιοδείες του.