Η νέα ταινία του Alien franchise δια χειρός Fede Álvarez έρχεται το καλοκαίρι στις αίθουσες


Κυκλοφόρησε και επίσημα το trailer του Alien: Romulus, της νέας δηλαδή ταινίας του Alien franchise δια χειρός Fede Álvarez. Αυτή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου στις ΗΠΑ, με την εγχώρια ημερομηνία να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Στο teaser trailer μεταφερόμαστε στο εσωτερικό ενός διαστημόπλοιου, το οποίο φαίνεται να έχει καταληφθεί από μερικά ανατριχιαστικά πλάσματα άγνωστης προέλευσης που σπέρνουν τον τρόμο. Με πιο βίαια undertones από ό,τι έχουμε συνηθίσει, η νέα ταινία Alien εμφανίζεται περισσότερο horror-centric δημιουργώντας ήδη από την πρώτη γεύση της ανατριχίλες.

Την παραγωγή του Alien: Romulus ανέλαβε ο original Alien σκηνοθέτης, Ridley Scott, με το νέο sci-fi/horror-thriller να επιστρέφει στις ρίζες της πρώτης ταινίας.

Η πιο πρόσφατη ταινία του Alien franchise ήταν το sequel του Prometheus, Alien: Covenant. Το Alien: Romulus θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του πρώτου Alien του 1979 και του Aliens του 1986. Στην ταινία θα δούμε τους David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn και Aileen Wu.