Με την τρίτη σεζόν της σειράς να χωρίζεται σε δύο μέρη


Κυκλοφόρησε και επίσημα από το Netflix το trailer για την τρίτη σεζόν του The Witcher, με την πλατφόρμα να γνωστοποιεί και την ημερομηνία πρεμιέρας των 8 νέων επεισοδίων της σειράς-φαινόμενο.

Η νέα αυτή σεζόν που οι θαυμαστές περιμένουν με αγωνία θα αποτελέσει παράλληλα και την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill στον εμβληματικό ρόλο του Geralt of Rivia, καθώς από την επόμενη σεζόν θα αναλάβει τον ρόλο ο Liam Hemsworth. Στο trailer, τον πρώτο λόγο έχει η «οικογένεια» του Geralt, δηλαδή η Yennefer που ερμηνεύει η Anya Chalotra και η Ciri που ερμηνεύει η Freya Allan. Ο Jaskier του Joey Batey κάνει επίσης την εμφάνισή του, ενώ δείχνει να απειλείται από κάποια σκοτεινή δύναμη.

H νέα σεζόν της σειράς, θα κυκλοφορήσει με το ίδιο μοντέλο που εφαρμόστηκε στο Stranger Things 4 και θα χωριστεί σε δύο μέρη: τα πρώτα πέντε επεισόδια του Vol.1 θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουνίου, με τα υπόλοιπα τρία του Vol. 2 να γίνονται διαθέσιμα στις 27 Ιουλίου του 2023.

Δείτε το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του The Witcher:

Οι πρώτες φωτογραφίες από την 3η σεζόν:

 

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει: «Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού – και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα».

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2).