Ποια είναι η νέα προσθήκη στο Twitch;


Την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου και άκρως χρήσιμου tool ανακοίνωσε το Twitch, που υπόσχεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ως προς τη δημοσίευση στιγμιότυπων από livestreams σε κάθετη διάταξη, κυρίως για όσους χρήστες δημιουργούν content σε TikTok και YouTube Shorts.

Ο λόγος για τον νέο και βελτιωμένο clip editor του Twitch, ο οποίος έχει προσαρμοστεί στα μέτρα των δημοφιλέστερων social media που υποστηρίζουν βίντεο με διάταξη 9:16. Το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό του ανανεωμένου clip editor δεν είναι άλλο από αυτό που επιτρέπει  στους χρήστες να crop-άρουν το τμήμα της οθόνης του gameplay ενός streamer και της κάμεράς του, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα σωστό παράθυρο σε κάθετη διάταξη και να φαίνεται συγχρονισμένη η κάμερα του streamer και του παιχνιδιού του.

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να προσθέσουν και το όνομα του καναλιού τους στην πάνω πλευρά του βίντεο και αφότου επιλέξουν που θα το μοιραστούν, θα μπορούν ακόμη είτε να το κατεβάσουν για να το μοιραστούν στο TikTok και τα Instagram Reels ή να το ανεβάσουν απευθείας στα YouTube Shorts, εφόσον έχουν συνδεδεμένο τον λογαριασμό τους.

Ο νέος editor για κάθετα βίντεο έχει αρχίσει ήδη να διατίθεται σταδιακά προς όλους τους χρήστες του Twitch, οπότε αν κι εσείς δημιουργείτε περιεχόμενο κατ’ αυτόν τον τρόπο, αναζητήστε τον.