Φοιτητές: Το δράμα των οικογενειών μας, των φίλων μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα με κατεστραμμένες περιουσίες και νεκρούς… είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα


Αυτοοργάνωση με σύνθημα «κανένας μόνος» επιχειρούν τώρα οι φοιτητές από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και ετοιμάζουν συνάντηση μεθαύριοΠέμπτη στα Προπύλαια, ώστε να συντονιστούν και να διεκδικήσουν την άμεση επούλωση των πληγών που έφερε η θεομηνία και η απουσία έργων προστασίας.

«Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα μας. Το δράμα των οικογενειών μας, των φίλων μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα με κατεστραμμένες περιουσίες και νεκρούς… είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα!», τονίζουν οι φοιτητές

Επιστολή- κάλεσμα σε συνάντηση Θεσσαλών φοιτητών

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Όλοι εμείς οι φοιτητές από τη Καρδίτσα, τη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα και τα χωριά τους, εδώ και μία εβδομάδα είμαστε συγκλονισμένοι αλλά και οργισμένοι!

Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα μας. Το δράμα των οικογενειών μας, των φίλων μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι για μέρες χωρίς πόσιμο νερό και τροφή, χωρίς ρεύμα με κατεστραμμένες περιουσίες και νεκρούς… είναι ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα!

Φτάνει πια! Βαρεθήκαμε τις δικαιολογίες!

Ακόμα μια φορά είμαστε αφημένοι στην τύχη μας, απροστάτευτοι! Αυτό το κράτος είναι άφαντο για μας, και πανταχού παρόν για τα κέρδη των λίγων, για τις δουλειές των συμφερόντων. Άφησαν το τόπο μας να βουλιάξει, να πνιγεί χωρίς κανένα έργο προστασίας. Θα τους πνίξει η οργή μας! Να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα!

Συνάδελφοι, συντοπίτες! Κανένας μας να μην μείνει μόνος του! Θα είμαστε «όλοι για έναν και ένας για όλους!».

Την Πέμπτη 14/9 συναντιόμαστε όλοι μαζί στα Προπύλαια (στάση ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο) στις 19:00. Να γνωριστούμε, να οργανωθούμε. Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Πληγέντες Φοιτητές από τη Θεσσαλία