Βγήκαν οι νέες θέσεις για να σπουδάσεις στο εξωτερικό και να ζήσεις μια εμπειρία ζωής.


Σύμφωνα με νέα προκήρυξη του Παντείου Πανεπιστημίου, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, στο πλαίσιο της κινητικότητας φοιτητών/τριών του ERASMUS+, θα πραγματοποιηθεί μετακίνηση φοιτητών/τριών στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ώστε να πραγματοποιήσουν σε αυτά μία περίοδο των σπουδών τους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

Προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου. Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν και φοιτητές που έχουν πραγματοποιήσει ξανά περίοδο Erasmus στο εξωτερικό είτε για σπουδές είτε για Πρακτική, εφόσον το διάστημα αυτό είναι μικρότερο των 12 μηνών. 

Η προκήρυξη, συνοδευόμενη από τον πίνακα συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, στο χώρο ανακοινώσεων του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης και στους αντίστοιχους χώρους ανακοινώσεων όλων των Γραμματειών των Τμημάτων, καθώς και σε κεντρικά σημεία προσβάσιμα στους φοιτητές (βιβλιοθήκη, είσοδοι κεντρικού και νέου κτηρίου κ.λπ). Η διαδικασία είναι ετήσια και αφορά τις επιλογές φοιτητών για όλο το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (δηλαδή τόσο για το χειμερινό όσο και για το εαρινό εξάμηνο).

Διάβασε περισσότερα για τη διαδικασία επιλογής των φοιτητών στη σχετική προκήρυξη.

Αιτήσεις συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τις 9/2 εδώ.