Δείτε στο Platform τις προϋποθέσεις


Δείτε στο Platform τις προϋποθέσεις

 

Η Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου γνωστοποιεί ότι θα χορηγηθεί της κα Αδα Α. Αποστολίδου η οποία με δωρεά της, έχει θεσπίσει στη μνήμη του συζύγου της Αλεξ. Αποστολίδη, μία έως τρεις υποτροφίες για φοιτητές της Σχολής ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ

Το συνολικό ύψος της υποτροφίας ανέρχεται σε 600 €, το οποίο θα ισομοιραστεί σε περίπτωση περισσότερων του ενός δικαιούχου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει καλύπτουν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Να κατάγονται από το Νομό Μαγνησίας ή αν δεν υπάρχουν φοιτητές που να κατάγονται από αυτό το Νομό, τότε κατά σειρά προτιμήσεως από τους Νομούς Κοζάνης, Γρεβενών, Λέσβου και σε περίπτωση που δε υπάρχουν, από την υπόλοιπη Ελλάδα.
2. Να είναι φοιτητές 3ου ή/και 4ου έτους της παραπάνω Σχολής κατά το ακαδ. έτος 2015-2016.
3. Να μην οφείλουν κανένα μάθημα προηγούμενων ετών.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν φοιτητές οι οποίοι δεν οφείλουν μαθήματα, τότε η κρίση θα γίνεται μεταξύ εκείνων που οφείλουν τα λιγότερα μαθήματα. Επίσης, λαμβάνεται υπόψη και η σπουδαστική επίδοση των φοιτητών στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Οι υποψήφιοι πρέπει έως και τις 25.01.2016 να υποβάλουν στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας, Δ/νση Μέριμνας, Θωμαϊδειο Κτίριο, Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου, τηλ. 210 7721330 & 210 7721927, τα ακόλουθα παραστατικά:
- αίτηση (χορηγείται από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας)
- πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
- πιστοποιητικό σπουδών
- αναλυτική βαθμολογία

Μετά τη λήξη της προθεσμίας χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης του/της δικαιούχου.