Εκατοντάδες δρομείς γέμισαν με τις selfies τους τον 1ο digital running χάρτη της Ελλάδας


 

Εκατοντάδες δρομείς γέμισαν με τις selfies τους τον 1ο digital running χάρτη της Ελλάδας

 

Η adidas συμμετείχε και φέτος στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της πόλης, τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης και μαζί με χιλιάδες runners έζησαν τη μεγαλύτερη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού. 

 

Φέτος η adidas γιόρτασε το Μαραθώνιο με το #boostathens, μια πρωτότυπη πρόκληση που κορυφώθηκε την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Εκατοντάδες φίλοι του running ανέβασαν τη δική τους selfie από το σημείο της running διαδρομής που αγαπούν στο ειδικό facebook application της σελίδας adidas running  (https://apps.facebook.com/adidasboostathens/ ) και όλοι μαζί δημιούργησαν τον 1ο digital running χάρτη της Ελλάδας!

 

Οι selfies των running fans της adidas «έντυσαν» και το adidas Marathon Camp απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το οποίο υποδέχτηκε χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες την ημέρα του Μαραθωνίου. Οι επισκέπτες του adidas Marathon Camp είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν κορυφαίο running εξοπλισμό, ενώ ειδικοί φυσιοθεραπευτές φρόντισαν για τη γρήγορη αποκατάσταση των δρομέων του Μαραθωνίου. 

 

Η adidas Running Team, η βραβευμένη ομάδα που δημιούργησε η adidas το 2010 για την προώθηση του κλασικού αθλητισμού, συμμετείχε και φέτος στον Μαραθώνιο της Αθήνας και έζησε την κορυφαία εμπειρία. Τα μέλη της ομάδας προπονούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρόνιας υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων Γιώργου Δούση, ο οποίος σε συνεργασία με την adidas, είχε καταρτίσει ατομικό πρόγραμμα για κάθε μέλος της ομάδας εστιασμένο στις προσωπικές του ανάγκες και στόχους. Μοναδικό ήταν το t-shirt της adidas Running Team από τη συλλογή Boston Marathon που με τη νέα επαναστατική τεχνολογία Climachill βοήθησε στην καλύτερη  διαχείριση της θερμοκρασίας, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις των αθλητών.

 

 

Μεγάλος νικητής του Μαραθωνίου ήταν ο Κενυάτης Felix Kandie ο οποίος έσπασε το ρεκόρ διαδρομής με 2:10:37 φορώντας τα adizero adios BOOST, τα ελαφρύτερα αγωνιστικά running παπούτσια της adidas με την επαναστατική τεχνολογία BOOST η οποία επιστρέφει μεγαλύτερη ενέργεια από το συνηθισμένο υλικό απορρόφησης κραδασμών EVA. 

 

adidas_Athens Marathon 2014 (1).jpg

 

adidas_Athens Marathon 2014 (2).jpg

 

adidas_Athens Marathon 2014 (3).jpg