Έγιναν οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Ύδρα


Η Ύδρα είναι σε όλους γνωστή ως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με τεράστια ιστορία αλλά ταυτόχρονα και με έναν ξεχωριστό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στην θάλασσα, είναι τα προσόντα τα οποία της προσδίδουν έναν ακόμα λόγο για να την εξερευνήσετε. 

Το προ-προηγούμενο Σαββατοκύριακο (5 και 6 Απριλίου), με χορηγό την εταιρία Παπαδοπούλου, έλαβε χώρα το Hydra's Trail Event - Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος, από το οποίο ξεχώρισε η διαδρομή με την ονομασία "Eros  mountain trail", μια διαδρομή των 25,6 χλμ με θετική υψομετρική 1.050 μ., αλλά και ο αγώνας downhill. 

Η εταιρεία Παπαδοπούλου πρόσφερε Digestive Bars Παπαδοπούλου, αλλά και συλλεκτικά t-shirt Digestive Bar Παπαδοπούλου, στέλνοντας το μήνυμα «Με σωστή διατροφή είμαστε όλοι νικητές».

Μεταξύ των αθλητών που έλαβαν μέρος ήταν ονόματα όπως οι Στεφανής Σταύρος, Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Φωτιάδης Αλέξανδρος, Διαλεκτός Γιώργος, Αρκουμάνης Φάνης, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος, Μαλάι Μαρία, και Κωστόπουλος Νίκος. 

Τα έσοδα από το ποσό των συμμετοχών θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.