Mία τρελή αεροπορική περιπέτεια για τον frontman των U2


 

Mία τρελή αεροπορική περιπέτεια για τον frontman των U2

 

Τρελή αεροπορική περιπέτεια έζησε εχθές ο Bono που ταξίδευε με ιδιωτικό αεροσκάφος από το Δουβλίνο στο Βερολίνο μαζί με τέσσερις φίλους του. 

 

Ο τραγουδιστής ταξίδευε χωρίς τα υπόλοιπα μέλη των U2, οι οποίοι πρόκειται να εμφανιστούν απόψε στα Γερμανικά μουσικά βραβεία BAMBI, καθώς έπρεπε να βρίσκεται νωρίτερα στο Bερολίνο για μία εκδήλωση στο Υπουργείο Αναπτυξιακής και Οικονομικής Συνεργασίας.

 

Ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 8.000 οι επιβάτες άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο από το πίσω μέρος της καμπίνας όταν η πόρτα από τον χώρο αποσκευών... ξεκόλλησε. Παρόλα αυτά, το ταξίδι συνεχίστηκε κανονικά. 

 

Σύμφωνα με πηγή της βρετανικής Daily Mail o frontman των U2 «Αισθάνεται πολύ τυχερός που είναι ζωντανός. Το αεροπλάνο μπορούσε να είχε πέσει!  Ήταν σε μεγάλο υψόμετρο, όπου οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί».

 

 

Ευτύχως το μόνο που συνέβη τελικά ήταν να χάσει τις βαλίτσες του, τόσο ο Bono όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες φυσικά, οι οποίες πετάχτηκαν έξω από την καμπίνα αποσκευών και πέταξαν στους αιθέρες...