Ένα νέο Easter Egg της Google μας βάζει για τα καλά στον κόσμο της αγαπημένης σειράς του ΗΒΟ


Ένα νέο Easter Egg της Google μας βάζει για τα καλά στον κόσμο της αγαπημένης σειράς του ΗΒΟ, The Last of Us, μιας που αν κανένας γράψει αυτές τις μέρες στο aggregator τον τίτλο της, θα έρθει αντιμέτωπος με μια μοναδική έκπληξη.

Λίγο πριν το τέλος της πρώτης σεζόν, με πρωταγωνιστές τους ήδη αγαπημένους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie αντίστοιχα, αν πατήσετε “The Last of Us” στο Google, εκτός από διάφορες αναζητήσεις και ειδήσεις σχετικά με τη σειρά, θα δείτε όλη την οθόνη σας να «μολύνεται» με τον ιό αυτής που έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια post-apocalyptic συνθήκη.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις γράψετε την ονομασία της σειράς, θα διαπιστώσετε ότι στο κάτω μέρος της οθόνης σας υπάρχει ένα μανιτάρι που αν πατήσετε πάνω του, η οθόνη σας θα γεμίσει με τον μύκητα Cordyceps. Αυτό θα συμβεί τόσο από το smartphone σας, όσο και από τον υπολογιστή σας.

Όσο συνεχίζετε να πατάτε πάνω στο μανιτάρι, τόσο ο μύκητας γεμίζει όλη την επιφάνεια της οθόνης, δημιουργώντας ένα ανατριχιαστικό θέαμα!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

Βασισμένη στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, η σειρά διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού από τον μύκητα Cordyceps, ο οποίος έχει μετατρέψει ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού σε zombie-like φιγούρες. Ο Joel, επιζών της πανδημίας και notorious φιγούρα με πολλά θύματα στο ενεργητικό του, προσλαμβάνεται για να μεταφέρει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας ώστε να βοηθήσει με την ανοσία που έχει αναπτύξει στη δημιουργία ενός σωτήριου εμβολίου. Οι ίδιοι ξεκινούν ένα δύσκολο ταξίδι γεμάτο απώλειες, εξαρτώμενοι ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Η επιτυχημένη σειρά βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν της, με τη δεύτερη να έχει ήδη επιβεβαιωθεί από το δίκτυο ΗΒΟ.