Ενόψει της guest star παρουσίασης της θρυλικής εκπομπής Saturday Night Live, η Ortega συμμετείχε σε σκετσάκι-tease αναπαριστώντας την αγαπημένη σκηνή της σειράς


Η guest παρουσιάστρια του επερχόμενου επεισοδίου του Saturday Night Live θα είναι η δημοφιλέστατη Jenna Ortega, αναλαμβάνοντας την αναψυχή του κοινού της θρυλικής και μακροβιότερης ζωντανής κωμικής εκπομπής της αμερικάνικης τηλεόρασης. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της συμμετοχής της, η ίδια συμμετείχε σε σκετσάκι- promo, αναπαριστώντας την αγαπημένη σκηνή της σειράς Wednesday, όπου και η ίδια χορεύει τον goth χορό που έγινε το απόλυτο viral πριν από μερικούς μήνες.

Στο εν λόγω διαφημιστικό η 20χρονη αστέρας της σειράς Wednesday φαίνεται να κρατάει ένα σενάριο για ένα σκετσάκι στο οποίο εμφανίζεται μαζί με το γκρουπ των Please Don't Destroy, το οποίο και αποτελείται από τους Ben Marshall, John Higgins και Martin Herlihy, και τους δηλώνει την άποψή της για το σενάριο που εκείνοι έγραψαν. Η ίδια παρουσιάζεται να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το σενάριο, όμως δεν επιθυμεί ούτε λόγοι να χορέψει ξανά τον viral χορό της Wednesday Addams που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Το τρίο των Please Don't Destroy ωστόσο περιμένει με αγωνία και ενθουσιασμό να εκτελέσει το goth χορευτικό, έχοντας βάλει μάλιστα τη στολή της Wednesday! Έτσι η ίδια παρουσιάζεται να συμμετέχει τελικά στον χορό «με το ζόρι».

Η Jenna Ortega θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το SNL, κάνοντας το ντεμπούτο της στην κωμική εκπομπή, ενώ πριν από λίγο καιρό και ο Pedro Pascal του The Last Of Us έγινε επίσης guest host.

Δείτε το promo του SNL με την Ortega:

https://youtu.be/viFhmHRe7fc