Και τώρα είναι η στιγμή να οργανώσει η ίδια ένα μεγάλο πάρτι και να τους καλέσει!


Ως απόλυτο viral των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων είχε χαρακτηρισθεί το σημείωμα μιας γλυκύτατης μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, μέσα από το οποίο εκείνη ζητούσε με ευγενικό τρόπο από τους ενοίκους της πολυκατοικίας της να μην κάνουν πάρτι όσο θα έδινε εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η μαθήτρια που μένει στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, είχε παρακαλέσει τους γείτονές της με σημείωμα στο ασανσέρ, να μην κάνουν πάρτι το διάστημα 11-12 Ιουνίου. Εκείνοι της είχαν απαντήσει στο ίδιο σημείωμα με ευχές μέσα από την καρδιά τους, γράφοντας: «Καλή επιτυχία», «να σκίσεις», «κουράγιο», «πάρ’ τους τα σώβρακα», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι». Και η ίδια μαθαίνουμε σήμερα πως αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις!

Όπως δημοσιεύθηκε στο Twitter, η μητέρα της μαθήτριας άφησε ένα σημείωμα στο ασανσέρ στο οποίο αναφέρει ότι οι ευχές των ενοίκων «έπιασαν τόπο» και η κόρη της με 19.250 μόρια, πέρασε στη Νομική Αθήνας. Μάλιστα στο μήνυμα σημειώνεται ότι πλέον οι ένοικοι μπορούν να…«παρτάρουν ελεύθερα» ενώ απέναντι από το ασανσέρ άφησε και ένα μικρό κέρασμα για όλους.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντι από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πως ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», ανέφερε η μητέρα της στο νέο μήνυμα.

Τώρα είναι λοιπόν η στιγμή της Χάιντι να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι και να καλέσει τους γείτονές!