Ίσως η διαρκής σου αδυναμία να συγκεντρωθείς είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να πας άμεσα για διακοπές


Μπορεί να ήρθε το καλοκαίρι, όμως εσύ δεν φαίνεται να μπορείς να χαλαρώσεις με τίποτα. Σε ενοχλούν όλα, καίγεσαι στο διάβασμα και τη δουλειά και γενικά είναι μια κάκιστη περίοδος για σένα. Έχεις μήπως σκεφτεί ότι για όλα σου τα προβλήματα μπορεί και να φταίει το ότι έχεις μπόλικο καιρό να φύγεις για διακοπές και να αράξεις σε καταγάλανες παραλίες; Διάβασε λοιπόν ποια είναι τα πιο προφανή για σένα σημάδια, ώστε να το κάνεις άμεσα.

Έχεις συνεχώς νεύρα

Αν η μέρα σου ξεκινά με ακραίους καβγάδες στο δρόμο για τη δουλειά, ή αν έσπασες πρόσφατα το κινητό σου όταν σε εκνεύρισε ένας γείτονας που είχε τη μουσική λίγο πιο δυνατά, τότε καλό είναι να κλείσεις άμεσα εισιτήρια για το πλησιέστερο νησί.

Έλλειψη ενθουσιασμού

 Αναστεναγμοί, μιζέρια και γενικά καμία όρεξη για ζωή είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα, ακόμη κι όταν η παρέα σου προτείνει να βγείτε για μπύρες. Ίσως πρέπει λοιπόν να τις πιείτε μια και καλή στο νησί μπας και χαλαρώσεις.

Ξεχνάς εύκολα μικροπράγματα

Κλειδιά, πορτοφόλι, το μάτι της κουζίνας αναμμένο και άλλα τέτοια πραγματάκια. Γιατί χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση και να γεμίσεις ξανά τις μπαταρίες σου.

Δεν έχεις ίχνος υπομονής

Μια αναμονή στην ουρά του ταχυδρομείου για 5 λεπτά μπορεί να σε εξουθενώσει. Κι αυτό γιατί 330 μέρες μακριά από τη θάλασσα είναι too much.

Τρως συνεχώς ανθυγιεινά

Ο βασικός σου μηχανισμός ώστε να την παλεύεις έχει γίνει εδώ και καιρό το να πίνεις 4 ποτά μετά τη δουλειά και τα μαθήματα ή να τρέφεσαι αποκλειστικά με πίτσα-μπέργκερ-σουβλάκια. Τρέχα σε καμιά παραλία να τσιλάρεις και μπορεί για την αλλαγή να φας και λίγο ψαράκι με χόρτα.

Δεν συγκεντρώνεσαι με τίποτα

Αν είσαι εδώ και 20 λεπτά στη δεύτερη σελίδα αυτού που διαβάζεις, κλείστα όλα και φύγε για Κρήτη, Αμοργό και Αντίπαρο. Και θα μας θυμηθείς.