Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να πάρει το μήνυμα…


Γνωριστήκατε στη σχολή και από την πρώτη στιγμή που ανταλλάξατε κουβέντες ένιωσες πως το άτομο αυτό σε μαγεύει με την ποιότητα του χαρακτήρα του, τα ασυνήθιστα ενδιαφέροντά του και την αδιάκοπη όρεξή του για την απόκτηση νέων εμπειριών. Και μπορεί η σχέση σας να έχει εξελιχθεί σε μια τρυφερή φιλία, εσύ όμως είναι βέβαιο πως τον/την βλέπεις διαφορετικά από την πρώτη κιόλας περίοδο της γνωριμίας σας. Μην ανησυχείς όμως: με τα κατάλληλα tips θα αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση ώστε να αναβαθμίσεις την επικοινωνία σας, κάνοντάς τον/την να πάρει σταδιακά το μήνυμα ότι τον/την βλέπεις ερωτικά. Να όσα πρέπει να κάνεις για να μοιραστείς σταδιακά μαζί του/της όλα όσα νιώθεις.

Παίξε με το eye contact

Η πιο αναβαθμισμένη έκφραση της γλώσσας του σώματος, που δύναται να δηλώσει πολλά με ένα μόλις βλέμμα, δεν είναι άλλη από το παρατεταμένο eye contact. Γίνε ο master αυτού και διεκδίκησε όσα θέλεις από το άτομο που σου αρέσει μιλώντας με τα μάτια σου. Σύντομα, θα έρθετε πιο κοντά από όσο μπορούσες να φανταστείς και τα πακέτα του CU για Unlimited Data με 1,5€  για μια μέρα ή με 6€ για 4 Σαββατοκύριακα θα σώσουν τη ζωή σας τις μέρες που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τσατάρετε! 

Άσε τη γλώσσα του σώματος να μπει στο παιχνίδι

Επικοινωνία δεν είναι μόνο όσα λέμε, αλλά και όσα αφήνουμε το σώμα μας ελεύθερο να δείξει σε ένα άτομο για το οποίο ενδιαφερόμαστε ερωτικά. Άσε λοιπόν το σώμα σου να εκφραστεί μέσα από την ίδια του τη γλώσσα, με ένα απαλό άγγιγμα ή γυρνώντας με νόημα προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Αργά ή γρήγορα θα πιάσει τα vibes και η επικοινωνία σας θα φτάσει σε unlimited επίπεδα!

Δείξε το ενδιαφέρον σου

Άσε το ενδιαφέρον σου για εκείνον ή εκείνη να εκφραστεί πραγματικά, κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με όλα όσα θέλεις να μάθεις για τα ενδιαφέροντα, τα όνειρα και τις επιδιώξεις του/της στη ζωή. Όταν θα τα ξανασυζητήσετε, θα καταλάβει ότι το ενδιαφέρον σου αυτό βασίζεται στο ότι σου έχει κλέψει την καρδιά!

Πρότεινε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καταλάβει το άτομο που σου αρέσει τι νιώθεις για εκείνο, από το να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο κάνοντας πράγματα που αρέσουν και στους δυο σας και σας φέρνουν φυσικά ακόμη πιο κοντά. Πρότεινε λοιπόν μια κοινή έξοδο ώστε να περάσετε αξέχαστα μαζί και φρόντισε να εκμεταλλευτείς όσο είστε μαζί τα προαναφερθέντα tips! Προτού βγείτε, κάνε την έρευνά σου online για fun δραστηριότητες. Και αν θυμήθηκες στο λεωφορείο ή στο μετρό πως ξέχασες να κάνεις την ψακτική σου, dont worry! Τα Unlimited Data του CU είναι εδώ για να σε σώσουν, ενεργοποίησέ τα και ψάξε άφοβα από online reviews μέχρι βιντεάκια για τα πιο κουλ σποτάκια της πόλης!

 

cu-unlimited-data-inside

Έχε αυτοπεποίθηση

Όσο ακολουθείς τα παραπάνω βήματα, δείξε πόση αυτοπεποίθηση έχεις ως άτομο, εντυπωσιάζοντάς τον/την με τη θέλησή σου να έρθετε πιο κοντά και να καταλάβει τα συναισθήματά σου. 

Ρώτα ευθέως αν είναι με κάποιον/-α άλλο/-η

Αν αυτή δεν είναι μια κίνηση που φωνάζει «αυτοπεποίθηση», τότε πραγματικά δεν ξέρουμε ποια είναι. Το να ρωτήσεις ευθέως αν αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση αφήνει το γνήσιο ενδιαφέρον σου να γίνει αισθητό στην άλλη πλευρά, ενώ πράγματι σου παρέχει μια απαραίτητη πληροφορία, δίχως την οποία δεν θα μπορούσες έτσι κι αλλιώς να διεκδικήσεις πολλά πράγματα.

Δώσε βάση στα social media

Ανήκεις στη γενιά των social media και οφείλεις να τα παίζεις στα δάχτυλα, ιδιαίτερα σε αυτές τις περιπτώσεις. Άσε λοιπόν τα likes, τα comments και γενικά το interaction σας να πάρει φωτιά και σύντομα θα πάρει το μήνυμα ότι εδώ κάτι τρέχει.

Άσε το chatting να κάνει τη δουλειά

Και αφού έχεις χτίσει το απαραίτητο engagement με το πρόσωπο που σε έχει τρελάνει, κάνε το επόμενο βήμα και διεκδίκησε τον χώρο σου στα DM του/της. Σύντομα θα μιλάτε με τις ώρες και αυτό που έχετε θα εξελιχθεί σε εκείνη τη σχέση που πάντα ήθελες.

Και επειδή ξέρουμε ότι για να επικοινωνήσεις όλα αυτά που πάντα ήθελες μαζί του και μαζί της χρειάζεσαι απεριόριστη πρόσβαση στην επικοινωνία, το CU είναι ο σύμμαχός σου με τα νέα data πακέτα Data Unlimited Day και Data Unlimited Weekends. Έτσι, με μόλις 1,5 ευρώ έχεις απεριόριστα Data για 24 ώρες και με 6 ευρώ έχεις απεριόριστα Data και μπορείς να σερφάρεις όσο εσύ θέλεις τα 4 Σαββατοκύριακα του μήνα. Γιατί το CU είναι εδώ για να σου παρέχει την επικοινωνία που εσύ χρειάζεσαι, βασισμένη απόλυτα στις δικές σου ανάγκες.

Μάθε περισσότερα για τα νέα data πακέτα εδώ: 

https://www.vodafonecu.gr/paketa/