Το ένστικτό μας σπάνια κάνει λάθος στο να διαισθάνεται τα αρνητικά vibes ενός ανθρώπου


Το ένστικτό μας σπάνια κάνει λάθος στο να διαισθάνεται τα αρνητικά vibes ενός ανθρώπου. Και εκείνος/-η ο/η συμφοιτητής/-τρια, παρότι είναι αγαπητός/-ή σε όλους, κάτι κακό σου βγάζει που σε απωθεί από το να κάνεις παρέα μαζί του/της, να ανταλλάξετε σημειώσεις και γενικά να αποκτήσετε μια εντονότερη επαφή στα πλαίσια της καθημερινότητας της σχολής. Ακολουθούν όλοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές με αυτό το άτομο.

Όταν κάνουμε παρέα με ένα άτομο, δεν χρειάζεται να το υπεραναλύουμε

Η υπερανάλυση και η παρέα με έναν άνθρωπο δεν πάνε ποτέ μαζί. Όταν ταιριάζουμε με ένα πρόσωπο, απλά μας βγαίνει φυσικά να κάνουμε παρέα μαζί του και να μοιραζόμαστε τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς μας. Αν λοιπόν πρέπει να ζοριστείς κάπως για να συμβεί αυτό, μάλλον πρέπει να το αφήσεις.

Πόσες φορές σου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο;

Αν και στο παρελθόν έχεις διαισθανθεί από νωρίς ότι η σχέση σου με έναν άνθρωπο δεν θα εξελιχθεί καλά, αλλά θα στιγματιστεί από δράμα και πισώπλατες μαχαιριές, τότε καλό θα ήταν να ακούσεις το ένστικτό σου αυτή τη φορά.

Το σώμα μας πάντα μας προειδοποιεί για τον κίνδυνο

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα σώματά μας έχουν ένα τρόπο να ανιχνεύουν τον πιθανό κίνδυνο στον οποίο εκτίθενται, εκδηλώνοντας προειδοποιήσεις όπως αυτό το κακό προαίσθημα που νιώθεις. Άκουσέ το!

Με τους φίλους μας πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς

Τι νόημα έχει να προσπαθείς να κάνεις παρέα  ή έστω να επικοινωνείς με έναν άνθρωπο που σε γεμίζει ανασφάλεια και πολλά ερωτηματικά;

Το ένστικτό μας σπάνια κάνει λάθος

Το ένστικτό μας είναι ο οδηγός μας στη ζωή για μερικές από τις σημαντικότερες αποφάσεις μας. Και ναι, δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτουμε έξω, αδικώντας μάλιστα αρκετό κόσμο, όμως σε γενικές γραμμές σπάνια προχωρούμε σε εκτιμήσεις για καταστάσεις που πέφτουν έξω!