Ο έρωτας και τα πανεπιστημιακά έδρανα πάνε μαζί άλλωστε!


Μήπως το τελευταίο διάστημα σου ζητά όλο και πιο συχνά σημειώσεις για εκείνο το μάθημα, παρότι είναι άριστος φοιτητής; Τη πιάνεις να σε κοιτά τη στιγμή που θα έπρεπε να παρακολουθεί με προσοχή μια παρουσίαση PowerPoint στο εργαστήριο; Τότε ίσως να ενδιαφέρεται λίγο παραπάνω για σένα από όσο πίστευες! Διάβασε εδώ όλα τα σημάδια που το μαρτυρούν.

Σου μιλά πολύ πιο συχνά τελευταία

Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει να ενδιαφέρεται να σου μιλήσει όλο και περισσότερο, ενώ θα παρατηρήσεις ότι συχνά το κάνει ακόμη και με τις πιο χαζές αφορμές. Είναι επειδή του/της έχεις κλέψει την καρδιά και προσπαθεί διακαώς να το επικοινωνήσει μαζί σου.

Σε παρακολουθεί στα κοινωνικά μέσα

Από εκεί που απλά ήσασταν φίλοι στα πλαίσια της σχολής, ξαφνικά έχετε όλο και μεγαλύτερη αλληλεπίδραση και φαίνεται να είναι διαρκώς ενήμερος/-η ως προς το τι ποστάρεις. Το crush είναι σίγουρο!

Σου κάνει κομπλιμέντα

Πάντα θα ακούσεις κομπλιμέντα όχι μόνο για την εμφάνισή σου, αλλά και για εκείνο το σχόλιο που έκανες στη διάλεξη ή την τελευταία εργασία που παρουσίασες. Θέλει να ξέρεις ότι τον/την έχεις εντυπωσιάσει και δεν ντρέπεται να στο δείξει.

Ενδιαφέρεται για σένα

Θα κρατήσει σίγουρα θέση για σένα στο αμφιθέατρο, θα σκεφτεί να σου πάρει καφέ όταν περιμένει για τον δικό του/της και θα σε βοηθήσει πάντα όταν ζητήσεις τη βοήθειά του/της. Ενδιαφέρεται για σένα και κάνει τα πάντα για να είσαι καλά.

Τον/την πιάνεις να σε κοιτά

Δεν υπάρχει πιο αδιάψευστο στοιχείο από το να τον/την πιάνεις να σε κοιτά κατά τη διάρκεια του μαθήματος, όταν νομίζει πως εσύ είσαι απασχολημένος/-η με το να παρακολουθείς το μάθημα.

Δεν φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον για κάποιον/-α άλλο-η

Στα πηγαδάκια με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριές σας, ποτέ δεν θα εκφράσει ενδιαφέρον για κάποιον που σχολιάζεται ως ο «ωραίος/-α της σχολής». Κι αυτό γιατί στο δικό του/της μυαλό εσύ είσαι το πρόσωπο που τον/την έχει τρελάνει!