Μια φοιτητική μπάντα ξεκινά την πρώτη της περιοδεία στην Ελλάδα. Μέσα στο εκρηκτικό της 24ωρο, ένας μοναδικός σύμμαχος φροντίζει για τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα για την εικόνα της, όσο και για τη διασκέδασή της. 


8.00 π.μ.

Το ξύπνημα σήμερα είναι πραγματικά πρωινό μιας που ξεκινάμε την μίνι περιοδεία μας στην Ελλάδα. Μετά από δύο χρόνια προβών και ηχογράφησης του πρώτου LP μας, είμαστε πια έτοιμοι να το παρουσιάσουμε στο κοινό μας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. Καφέ με τους bandmates στο σπίτι μου και ξεκινάμε με το mini van μας την περιπέτειά μας.

9.30 π.μ.

Περιοδεία στην Ελλάδα με το συγκρότημά σου σημαίνει άπειρες ευκαιρίες για Instagram-ικές φωτογραφίες στο δρόμο μας για τον πρώτο μας προορισμό. Με 25.000 followers στα social media δεν είναι να παίζουμε φυσικά με την ποιότητα του υλικού που ανεβάζουμε, οπότε αναλαμβάνω εγώ τα χρέη φωτογράφου με το κινητό μου. Η τριπλή ΑΙ κάμερα 64MP του Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (NE) με ολοκαίνουργιες δυνατότητες για να απογειώσουμε την δημιουργικότητά μας είναι ό,τι πρέπει για να χτίσουμε ένα σοβαρό image με τους Earthquakes. Καλά καταλάβατε, αυτό είναι το όνομα της μπάντας μας!

mi11lite_handtohand-010

12.30 μ.μ.

Η Αλεξανδρούπολη, ο πρώτος δηλαδή προορισμός της περιοδείας μας, απέχει ακόμη πολύ. Η καλύτερη ευκαιρία να ακούσω τον τελευταίο δίσκο των Parquet Courts κατά τη διάρκεια του roadtrip μας μέχρι εκεί. Και φυσικά, τα ολοκαίνουργια στιλάτα wireless Bluetooth ακουστικά Redmi Buds 3 Pro, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και active noise cancelation του Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (NE) κάνουν την ακρόαση του LP μαγική όσο χαζεύω μάλιστα το τοπίο από το παράθυρο του mini van μας.

14.50 μ.μ.

Στάση για φαγητό σε μια ταβέρνα και για βίντεο κλήση με τον manager μας ο οποίος μας ενημερώνει για την πορεία του δίσκου μας στα εγχώρια charts. Η τεχνολογία Qualcomm Snapdragon 778G με υποστήριξη 5G του κινητού μας παρέχει την καλύτερη πιθανή εμπειρία επικοινωνίας. Στο ενδιάμεσο σταματάμε να δώσουμε τα πρώτα μας αυτόγραφα σε ένα τσούρμο από φανς του συγκροτήματός μας. Απίστευτο feeling!

jtheoapeiran-xiaomi_greece_13

19.00 μ.μ.

Σε λίγο φτάνουμε στον προορισμό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προλαβαίνω να δω κι ένα ακόμη επεισόδιο από το αγαπημένο μου sitcom στο δρόμο. Καλά καταλάβατε, το κατέβασα στο κινητό προτού φύγουμε με τα παιδιά. Εξοπλισμένο με οθόνη 6.55” AMOLED DotDisplay με υποστήριξη 10-bit TrueColor, για συναρπαστικό αποτέλεσμα 1.07 δις χρωμάτων –δηλαδή 64 φορές περισσότερα από τους προκατόχους του- το Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (NE) προσφέρει δυναμική εικόνα με έντονη αντίθεση, για ακόμη πιο ζωντανή εμπειρία θέασης. Νιώθω ακριβώς σαν να το έβλεπα στην τηλεόραση του σπιτιού μου, μόνο που είμαι σε περιοδεία με την μπάντα μου!

20.00 μ.μ.

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο και δεν έχουμε σχεδόν καθόλου ώρα μέχρι να πάμε στο live stage όπου εμφανιζόμαστε για soundcheck. Όσο κάνω ένα γρήγορο ντουζ, βάζω το κινητό μου να φορτίσει. Τόσο θα χρειαστεί άλλωστε, μιας που διαθέτει μπαταρία υψηλών επιδόσεων 4250mAh με 33W ταχεία φόρτιση.

21.30. μ.μ.

Φτάνουμε στο live stage όπου κατευθείαν ξεκινάμε το soundcheck. Ή μάλλον όχι κατευθείαν, μιας που ο Μάρκος χρησιμοποιεί το κινητό μου και ένα από τα apps του για να κουρδίσει την κιθάρα του, όσο εγώ μιλάω για ακόμη μια φορά με τον manager μας από την ίδια συσκευή. Είπαμε, στο multitasking το Xiaomi παίρνει άριστα. Όχι και άσχημα δηλαδή για μια συσκευή με μόλις 439,90 €.

mi11lite_handtohand-006

23.00 μ.μ.

Το soundcheck μας έχει τελειώσει εδώ και μισή ώρα. Χαλαρώνουμε με μια μπύρα στο backstage μέχρι να ξεκινήσει το live.

01.15 π.μ.

Τελευταίο κομμάτι των Earthquakes στην Αλεξανδρούπολη που από ό,τι φαίνεται ξέρει να ροκάρει. Βρίσκω την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του σόλο του Άρη στο σαξόφωνο να ξεκινήσω ένα live stream στο Instagram της μπάντας μας. Ο κόσμος πρέπει να δει τι συμβαίνει στην έναρξη της τουρ μας και η υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και η κάμερα telemacro 5MP, για μακρινές ή κοντινές macro λήψεις επαγγελματικής ποιότητας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού στο Xiaomi μου παρέχουν το απαραίτητο αποτέλεσμα.

2.30 π.μ.

Συνεχίζουμε τις μπύρες σε ένα ροκ μπαρ της πόλης μαζί με φίλους και φανς του συγκροτήματος. Τραβάω μια τελευταία μας φωτογραφία για να μείνει αξέχαστη η βραδιά και, πριν προλάβω να βάλω το κινητό στην τσέπη μου, η ομορφότερη κοπέλα του live με ρωτά για το μοντέλο του, μιας που το compact κομψό design του Xiaomi  της έχει κάνει εντύπωση. Ευκαιρία να πιάσουμε λοιπόν την κουβέντα!

lifestyle-black