Το home entertainment περνά στη νέα εποχή και μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα σε προσκαλεί στον μοναδικό της κόσμο.


Πίστευες ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή που δεν θα έβλεπες την ώρα να γυρίσεις στο σπίτι, αντί να αράξεις για καφέ με την παρέα μετά τη σχολή; Να λοιπόν που κάπως έτσι θα περάσεις τον ερχόμενο χειμώνα, με μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα ψυχαγωγίας και ίντερνετ να υπόσχεται να σε καθηλώσει στο σπίτι με το μοναδικό της πρόγραμμα, αλλά και δυνατότητες που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα είχες στη διάθεσή σου.

Ο λόγος για την EON, την ολοκαίνουρια πλατφόρμα της Nova, που φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό live περιεχόμενο, περισσότερους από 2300 τίτλους ταινιών και επεισοδίων σειρών on demand, πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, παρέχοντάς σου φυσικά ταχύτατο ίντερνετ, αλλά και εξελιγμένες λειτουργίες διαθέσιμες για πρώτη φορά σε αντίστοιχη πλατφόρμα.

Μέσα από τον μοναδικό κόσμο της ΕΟΝ, θα έχεις την ευκαιρία από την άνεση του σπιτιού σου και από όποια συσκευή επιθυμείς (τηλεόραση/ tablet/ smartphone/ PC/ laptop) να απολαύσεις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες ταινιών με την παρέα σου, όπως τις Judas and the Black Messiah, Fatale, Wonder Woman 1984, My Salinger Year, Little Fish, αλλά και Judy, ενώ οι πιο hot σειρές της χρονιάς, όπως τα Deceit, Ridley Road, Succession III, La Brea, Fires, Ordinary Joe, Chapelwaite και Finding Alice θα είναι στη διάθεσή σου για να πας το binge watching σε άλλο επίπεδο. Μέσω της πλατφόρμας θα μπορέσεις επίσης να απολαύσεις για πρώτη φορά ένα ολόκληρο, pop up κανάλι, αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο και τις σειρές. Έτσι, στο Novalife Extra θα έχεις την ευκαιρία να δεις επιτέλους ταινίες όπως το Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο, αλλά και σειρές που άφησαν εποχή, όπως το Η Ζωή Μας Μια Βόλτα.

young-women-on-the-sofa-watching-tv-2021-10-22-04-48-20-utc

Τα νέα είναι εξίσου καλά αν είσαι λάτρης της reality τηλεόρασης, αφού με εκπομπές όπως τα America's Got Talent και Master Chef 11 θα κολλήσεις όσο ποτέ, ενώ ντοκιμαντέρ όπως τα Στο κυνήγι της Ατλαντίδας, Χαμένοι θησαυροί της Αιγύπτου και Τα μυστικά της χαμένης κιβωτού σε Discovery, National Geographic και Viasat History, θα σε κάνουν να κερδίσεις σε όλα τα παιχνίδια γνώσεων την παρέα σου.

Κι αν για εσένα home entertainment σημαίνει άπειρες ώρες παρακολούθησης των αγαπημένων σου σπορ και ομάδων, στην ΕΟΝ θα έχεις την ευκαιρία να δεις από το ΠΑΟΚ-Άρης και τα Προκριματικά του Mundial Γυναικών στο ποδόσφαιρο, μέχρι τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIBA στο basket και ολόκληρη τη διοργάνωση του Davis Cup στο tennis.

Και όλα αυτά θα τα απολαύσεις εκμεταλλευόμενος μοναδικές λειτουργίες της ΕΟΝ, όπως το ΕΟΝ sports mode, που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε live στατιστικά κατά τη διάρκεια προβολής των αγώνων με απίστευτη ευκολία, ή κάνοντας Catch Up 7 ημερών, «γυρνώντας» τον χρόνο πίσω και απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου εκπομπή από το live τηλεοπτικό πρόγραμμα μέχρι και 7 ημέρες πριν.

Ενημερώσου για την πλατφόρμα της EON και απόλαυσε το καλύτερο ψυχαγωγικό περιεχόμενο, κατευθείαν από το μέλλον.