Ο απόλυτος οδηγός για fun δραστηριότητες εντός και εκτός του σπιτιού, ακόμη και για εσένα που σου έπεσαν βαριά τα έξοδα της επιστροφής στην πόλη και τη ρουτίνα της καθημερινότητας


Το φθινόπωρο είναι η απόλυτη εποχή για fun δραστηριότητες εντός και εκτός του σπιτιού, μιας που ο καιρός είναι ακόμη σύμμαχός μας. Και τέτοιες δραστηριότητες υπάρχουν ακόμη και για εσένα που μπορεί να ζορίζεσαι λίγο οικονομικά τελευταία και που προσπαθείς να ξοδεύεις όσα λιγότερα χρήματα γίνεται από το φοιτητικό σου χαρτζιλίκι. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να βρεις 8 δωρεάν αλλά και διασκεδαστικές φθινοπωρινές δραστηριότητες για να περάσεις καλά με τις φίλες και τους φίλους σου.

Βγες και μάζεψε φύλλα

Αν ζεις σε μια περιοχή με έντονη βλάστηση, θα εκπλαγείς από το πόσο διασκεδαστικό είναι να μαζεύεις φύλλα από το δρόμο τους φθινοπωρινούς μήνες, συλλέγοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα για κατασκευές και διακόσμηση. Μπορείς να τα κορνιζάρεις, να τα χρησιμοποιήσεις σαν στένσιλ, αλλά και να κάνεις decoupage με αυτά.

Κάνε με τους φίλους σου μια φθινοπωρινή φωτογράφηση

Βγες με τους φίλους σου έξω από την πόλη ή περιηγήσου σε αυτήν για να κάνετε τη δική σας φθινοπωρινή φωτογράφηση. Θα διασκεδάσετε σίγουρα και θα κρατήσετε τις αναμνήσεις από εκείνη την ημέρα για πάντα ζωντανές.

Επισκεφθείτε ένα παζάρι ή ένα φεστιβάλ στην πόλη

Οκ, εκεί μπορεί να σπαταληθούν λίγα χρήματα σε κάποιον vintage θησαυρό, σε street food ή στο εισιτήριο για να δεις μια αγαπημένη μπάντα, αλλά σίγουρα όχι πολλά. Και θα το αξίζει αναμφίβολα.

Πηγαίντε για ορειβασία ή ποδηλατάδα

Προτού να γίνει απαγορευτικό λόγω καιρού, βγείτε με τους φίλους σου για ορειβασία ή ποδηλατάδα και απολαύστε την επαφή σας με τη φύση και το γραφικό φθινοπωρινό τοπίο. Μπορείτε επίσης να κάνετε μετά ένα πικ νικ και να απολαύσετε γλυκές και αλμυρές συνταγές που θα έχετε φτιάξει προηγουμένως.

Μαζευτείτε σπίτι για μαγειρική

Να πως θα φτιάξετε τις συνταγές που θα πάρετε μαζί σας στο πικνικ! Αλλιώς φτιάξτε ό, τι τραβάει η όρεξή σας και απολαύστε τα στο μπαλκόνι ή την αυλή του σπιτιού, μιας που ο καιρός το επιτρέπει ακόμα. 

Κάντε ένα Halloween movie marathon

Είτε σας αρέσουν παιδικές ταινίες για spooky ατμόσφαιρα σαν το Hocus Pocus και τον Casper, είτε προτιμάτε πραγματικά τρομακτικά θρίλερ,  σαν το Scream και τη Λάμψη, ένα Halloween movie marathon με σπιτικό ποπ κορν επιβάλλεται.

Χαλαρώστε με ένα βιβλίο και συζητείστε το με τους φίλους σας στο δικό σας book club

Η ανάγνωση ενός βιβλίου δεν χρειάζεται να είναι μια μοναχική διαδικασία. Επιλέξτε με τους φίλους σας ένα βιβλίο που θα θέλατε όλοι να διαβάσετε και φτιάξτε το δικό σας book club όπου θα συζητήσετε γι’ αυτό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησή σας, θα απολαύσετε τη ζεστή σας σοκολάτα και οτιδήποτε άλλο προτιμάτε για την πιο φθινοπωρινή σπιτική μάζωξη.

Σκαλίστε κολοκύθες

Επισκεφθείτε τη λαϊκή της γειτονιάς σας και προμηθευθείτε κολοκύθες για να τις σκαλίσετε με τους φίλους σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο διασκεδαστική διαδικασία είναι, ενώ αφού τελειώσετε με το σκάλισμα θα φτιάξετε σίγουρα νόστιμες σούπες ή σπιτικό pumpkin spice latte.