Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικές είναι οι ωτοασπίδες για το δωμάτιό σου στην εστία!


Τα μαθήματα ξεκίνησαν, γραφική ύλη και νέο λάπτοπ πήρες, κανείς δεν σε προειδοποίησε όμως για μερικές ιδιαίτερα σημαντικές αγορές που θα σου λύσουν τα χέρια όσο είσαι φοιτητής, ιδιαίτερα αν μένεις στην εστία του Πανεπιστημίου. Ευτυχώς είμαστε εμείς εδώ με τα απαραίτητα χρηστικά αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις!

Καλάθι για άπλυτα που να μετατρέπεται σε τσάντα

Επειδή πλυντήριο στο σπίτι σου στα Γιάννενα ή στην εστία δεν θα βρεις, ετοιμάσου για μπόλικες επισκέψεις στο γειτονικό laundry place. Φρόντισε λοιπόν η μεταφορά των ρούχων σου να γίνεται όσο πιο εύκολα μπορείς.

Σπρέι για έντομα

Θα μας ευχαριστήσεις την πρώτη φορά που θα δεις αναδυόμενη κατσαρίδα από το σιφόνι της τουαλέτας στην εστία!

Συρραπτικό

Αυτό πραγματικά δεν το έχει κανείς και με τόσες σημειώσεις που θα περάσουν από τα χέρια σου θα καταλάβεις τη σημασία του.

Ωτοασπίδες και μάσκα ύπνου

Τα πράγματα στην εστία μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα έντονα όταν το πάρτι των κοινόχρηστων χώρων μεταφέρεται στο δωμάτιο του διπλανού σου και εσύ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να θέλεις όντως να κοιμηθείς. Επιπλέον, η μάσκα είναι το πιο χρήσιμο χρηστικό αντικείμενο για εκείνα τα βράδια στο ΚΤΕΛ, όταν θα επιστρέφεις στου δικούς σου για διακοπές.

Βραστήρας νερού

Μην μπλέξεις με κατσαρόλες για να φτιάξεις ένα τσάι στο φίλο σου που έχει έρθει για επίσκεψη. Αγόρασε απλά έναν βραστήρα που θα σου εξοικονομήσει και πολύ χρόνο στη μαγειρική όταν βιάζεσαι.

Ανεμιστήρας

Δεν χρειάζεται να έρθει ο πρώτος καύσωνας για να εξοπλιστείς για τις θερμοκρασίες Σαχάρας του σπιτιού σου στο Ρέθυμνο ή της εστίας στου Ζωγράφου!

Ανώστρωμα κρεβατιού

Είναι πολύ φτηνό και θα σώσει την πλάτη σου από το θλιβερό στρώμα με το οποίο είναι εξοπλισμένο το δωμάτιό σου στην εστία. Επένδυσε σε ένα από νωρίς για να αποφύγεις τα προβλήματα στο σώμα σου και για να κοιμάσαι σαν άνθρωπος!