Για να τρέφεσαι σωστά και για να μην σπαταλάς τα χρήματά σου άσκοπα


Το ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας προφανώς το γνωρίζεις. Το ότι μπορείς εύκολα και γρήγορα να το ετοιμάσεις μόνος σου και να το απολαύσεις στη σχολή σου επίσης. Από ιδέες όμως πώς πας; Το Platform έχει τις καλύτερες για να τρέφεσαι σωστά και για να μην δίνεις μια περιουσία σε τυρόπιτες και σάντουιτς αμφιβόλου ποιότητας.

Burrito με αβοκάντο, κοτόπουλο και σως της επιλογής σου

School Morning Breakfast Burrito with salsa for dipping quick breakfast

Δοκίμασε να φτιάξεις ένα burrito με αβοκάντο, ψημένο στήθος κοτόπουλο που περίσεψε από τη χθεσινή σου μαγειρική και με μια σως της επιλογής σου, όπως μουστάρδα με μέλι και λίγο γιαούρτι. Μπορείς επίσης να προσθέσεις και έξτρα λαχανικά, όπως τριμμένο καρότο, καλαμπόκι και σπανάκι.

Chia Seed Toast με μπανάνες

Sunbutter Banana Chia Seed Quick Breakfast Idea

Φτιάξε για το πρωινό σου εύκολα και γρήγορα chia seed toasts με μπανάνες και όποιο φυτικό βούτυρο επιθυμείς. Πολύ απλά άπλωσε σε φέτες ψωμιού βούτυρο από αμύγδαλο ή φουντούκι ή πραγματικά οτιδήποτε άλλο τραβά η όρεξή σου και στρώσε πάνω στη φέτα μπανάνες κομμένες σε μικρές ροδέλες. Ρίξε από πάνω σπόρους chia και απόλαυσέ το!

Egg Cups

Egg Cups in a Muffin Tin with Fruit in the Background

Θα χρειαστεί να μπεις στην κουζίνα από την προηγούμενη μέρα, αλλά σίγουρα θα μας ευχαριστείς. Φτιάξε εύκολα egg cups χτυπώντας αυγά, προσθέτοντας τα λαχανικά, το τυρί και το αλλαντικό της αρεσκείας σου και ψήνοντάς τα σε φόρμες για cupcakes στο φούρνο. Χρησιμοποίησε λαχανικά όπως μανιτάρια, πιπεριές, καλαμπόκι, αρακά και καρότο, ενώ δοκίμασε ένα καπνιστό τυρί για έξτρα νοστιμιά.

Banana Roll-Ups

Warm Banana Roll-ups Sliced on a Plate

Για το ευκολότερο από όλα τα πρωινά, πολύ απλά τύλιξε ολόκληρες μπανάνες με τορτίγιες, έχοντας πρώτα απλώσει σε αυτές λίγο cream cheese μαζί με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου και κανέλα. Τρώγεται ευχάριστα και σαν απογευματινό γλυκάκι.

Quesadillas

Quick Breakfast Quesadillas Cut Into Triangles

Τύλιξε τα scrambled eggs που θα φτιάξεις με το που σηκωθείς από το κρεβάτι με τορτίγιες, προσθέτοντας φρέσκες πιπεριές, λίγο μπέικον και τυρί cheddar και ψήσε τα για λίγο στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί. Θρεπτικό, πεντανόστιμο και θα σε κρατήσει για μπόλικες ώρες.

Ομελέτα στο φούρνο με λαχανικά

Quick Baked Omelet Rolled and Sliced on a Plate

Ψήσε από το προηγούμενο βράδυ μια ομελέτα στο φούρνο μαζί με μπόλικα λαχανικά, τυρί και αλλαντικά όπως μπέικον ή απάκι. Φρόντισε να την ψήσεις σε μεγάλο ταψί ώστε να βγει αρκετά λεπτή. Αυτό θα σου επιτρέψει το πρωί που θα ετοιμάζεις το τάπερ σου για τη σχολή να την κάνεις ρολάκια που θα φας πιο εύκολα.