Υπάρχει ζωή και έξω από τα social media!


Τα τελευταία χρόνια η ζωή μας περιστρέφεται όλο και περισσότερο γύρω από τα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χανόμαστε μέσα σε ένα ανελέητο refresh στις εφαρμογές τους, που δεν μπορούμε καν να εξηγήσουμε. Aν λοιπόν κι εσένα σε έπιασε ένας μικρός πανικός μετά το χθεσινό crash-άρισμα του Facebook και του Instagram και βρέθηκες ξαφνικά να μην έχεις να κάνεις τίποτα απολύτως για να περάσεις τον χρόνο σου, εμείς σου δίνουμε τις ιδέες για την επόμενη φορά, αλλά και όχι μόνο. Γιατί καλά τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά η ζωή και έξω από αυτά ακόμα καλύτερη!

Ξεκίνα ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο σου σκηνοθέτη

Τίποτα καλύτερο από το να ξεκινήσεις ένα binge watching marathon με ταινίες του αγαπημένου σου σκηνοθέτη. Το ανέβαλες για χρόνια, τώρα ήρθε η στιγμή!

Δες μια κλασική ταινία που ήθελες χρόνια να δεις

Citizen Kane ή Casablanca;

Διάβασε ένα λογοτεχνικό βιβλίο

Το διάβασμα της σχολής μπορεί να σου φαίνεται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και να μην έχεις ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με τη λογοτεχνία, όταν όμως γίνει η αρχή, σίγουρα θα χαθείς στον συναρπαστικό της κόσμο.

Φτιάξε μια playlist

Δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που να μην χρειάζεται και το ολόδικό της soundtrack και όταν έχεις ασχοληθεί εσύ ο ίδιος με το να το επιμεληθείς, όλα γίνονται ομορφότερα.

Άκου ένα podcast

Τα podcasts είναι οι ραδιοφωνικές εκπομπές του μέλλοντος και δεν φαντάζεσαι πόσο ευρεία θεματολογία μπορείς να βρεις στα εκατομμύρια που υπάρχουν online.

Παίξε ένα video game

Θυμήσου τις παλιές καλές εποχές παίζοντας ξανά το αγαπημένο σου video game στο Play Station ακόμη και στο παλιό σου Game Boy!

Βγες έξω με φίλους

Τι κάνουμε όταν καταρρέουν τα social για να μην αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε απομονωμένοι στην εποχή των σπηλαίων; Κανονίζουμε μπύρες με τους φίλους μας!

Φτιάξε ένα παζλ

Ακούγεται ιδιαίτερα old-school και βαρετό, θα εκπλαγείς όμως από το πόσο χαλαρωτικό και δημιουργικό είναι ταυτόχρονα!

Πήγαινε θέατρο

Η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αθήνα είναι ένα από τα μέρη με τις πιο δημιουργικές θεατρικές σκηνές στον κόσμο, με επιλογές παραστάσεων για όλα τα γούστα. Γιατί λοιπόν δεν δοκιμάζεις κι εσύ να μυηθείς στον κόσμο του θεάτρου;

Βγες για περπάτημα και ποδήλατο

Η κατάρρευση των κοινωνικών δικτύων είναι η κατάλληλη αφορμή για να βγεις από το σπίτι για χαλαρό περπάτημα ή και ποδηλατάδα με προορισμό ένα μέρος με θέα ή και το σπίτι της κολλητής σου. Και στα δύο θα περάσεις τέλεια!

Δες μια κλασική τηλεοπτική σειρά

Καλές οι νέες σειρές του Netflix και του Apple TV, όμως σαν τις παλιές καλές 90s σειρές δεν έχει! Στα must τα The Wire, Six Feet Under και Sopranos!

Ξεκίνα να οργανώνεις μια εκδρομή

Από τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τις εκθέσεις που θα δεις εκεί, ξεκίνα να κάνεις τα πλάνα για ένα ταξίδι που ήθελες καιρό να πραγματοποιήσεις. Δεν πειράζει αν αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα! Η ίδια η διαδικασία της οργάνωσης θα σου δώσει κίνητρο για να το κυνηγήσεις όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μαγείρεψε κάτι νόστιμο

Το να μην καίγεσαι στο Facebook θα σου δώσει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να φτιάξεις αυτά τα μπισκότα φιστικοβούτυρου που ήθελες να δοκιμάσεις εδώ και καιρό.

Φτιάξε επιτέλους τις ντουλάπες σου

Ακούγεται σίγουρα τρομακτικά βαρετό, όμως κάποτε πρέπει να γίνει και το ξέρεις. Εκμεταλλεύσου τον νεκρό χρόνο της αποκοπής από τον κόσμο και κατέβασε τα μάλλινα για τον χειμώνα που έρχεται

Μάθε να φτιάχνεις κοκτέιλ

Απόκτησε το πιο χρήσιμο skill για τα πάρτι του μέλλοντος, μαθαίνοντας να φτιάχνεις τα αγαπημένα κοκτέιλ της παρέας σου και τα δικά σου. Η και πειραματίσου φτιάχνοντας την ολόδική σου συνταγή. Δεν ξέρεις ποτέ, ένα Facebook crash μπορεί να σε μετατρέψει σε ανερχόμενο mixologist!