Ποια είναι τα αντικείμενα που πρέπει απαραίτητα να έχεις μαζί σου στο δωμάτιο που θα σε φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου


Όταν πακετάρεις τα πράγματά σου με σκοπό να μετακομίσεις στην εστία του Πανεπιστημίου που θα σε φιλοξενήσει στα φοιτητικά σου χρόνια, ο πειρασμός να πάρεις μαζί σου όλη σου την περιουσία είναι μεγάλος, όμως πάντα υπάρχει κάτι σημαντικό που ξεχνάς πίσω σου. Το Platform σου έχει τη λίστα με τα πράγματα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσεις να πάρεις στο νέο σου ξεκίνημα.

Πάπλωμα, σεντόνια και μαξιλαροθήκες

Όταν μαζεύεις τη βαλίτσα σου, φρόντισε να προσθέσεις το ζεστό σου πάπλωμα και τουλάχιστον δύο σετ με σεντόνια, παπλωματοθήκες και μαξιλαροθήκες, ώστε όταν το ένα θα βρίσκεται στα άπλυτα, να έχεις πάντα εναλλακτική. Επιπλέον, πάρε μαζί σου και κάποιο έξτρα μαξιλάρι, γιατί όλο και κάποιος θα φιλοξενηθεί στο δωμάτιό σου αν καταλαβαίνεις τι εννοούμε.

Καινούριες, αφράτες πετσέτες

Ομοίως με τα παραπάνω, πάρε μαζί σου τουλάχιστον δύο σετ από καινούριες πετσέτες ή μπουρνούζι.

Τα απαραίτητα δερμοκαλλυντικά

Στην εστία που θα πας, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ήδη από το σπίτι σου καλλυντικά που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα και αποσμητικό, καθώς θα φας όλη την πρώτη μέρα στο δρόμο ή σε δουλειές στο Πανεπιστήμιο, διατρέχοντας τον κίνδυνο να μην προλάβεις να τα προμηθευτείς από ένα κοντινό κατάστημα.

Laptop

Μπορεί και να μην χρειάζεται να στο θυμίσουμε εμείς, αλλά πραγματικά, μην ξεχάσεις το laptop σου και οποιαδήποτε άλλη σχετική συσκευή χρησιμοποιείς, όπως ένα ασύρματο ποντίκι ή πληκτρολόγιο.

Φάρμακα που ίσως χρησιμοποιείς

Προτού κλείσεις την τσάντα σου, βεβαιώσου ότι έχεις πακετάρει τα φάρμακα που ενδεχομένως χρησιμοποιείς, αλλά και μερικά άλλα βασικά πράγματα, όπως επιδέσμους, γάζες, αντιπυρετικά, θερμόμετρο και καραμέλες για το λαιμό.

Γραφική ύλη

Θυμήσου να πάρεις μαζί σου μερικά τετράδια, μολύβια, στυλό και ό,τι άλλο χρησιμοποιείς, χωρίς όμως να το παρακάνεις, μιας που η συντριπτική πλειοψηφία της ακαδημαϊκής σου δουλειάς θα γίνεται πλέον στον υπολογιστή σου.

Τις συνταγές της μαμάς σου

Ιδιαίτερα σημαντικό για να μην πεθάνεις της πείνας είναι να πάρεις μαζί σου τις αγαπημένες συνταγές της μαμάς και του μπαμπά από το σπίτι. Απαραίτητο είναι φυσικά να σε μάθουν πριν φύγεις να μαγειρεύεις και τίποτα από αυτές.

Μερικές φωτογραφίες και διακοσμητικά για τον χώρο σου

Τέλος, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μερικές φωτογραφίες και διακοσμητικά για τον χώρο σου, καθώς όπως είπαμε και πριν, το δωμάτιο αυτό θα σε φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου. Φρόντισε να το κάνεις εξίσου όμορφο με όσα θα περάσεις εκεί μέσα.