5 χώρες για να γεμίσεις την βαλίτσα σου με… εμπειρίες!


Οκέι, τέλειωσε η φοιτητική χρονιά. Τι κάνεις τώρα; Τώρα όμως. Όχι αύριο. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου, τι κάνεις για να αποκομίσεις όσο περισσότερες εμπειρίες αλλά και γνώσεις πάνω σε αυτό που σπουδάζεις, όσο γίνεται; Γιατί τώρα είσαι στην πιο παραγωγική σου στιγμή και είναι τώρα… η στιγμή να την εκμεταλλευτείς!

Κάνε λοιπόν, πρακτική. Ναι, ναι ξέρω, πολλοί έχουμε περάσει από αυτή την φάση και είναι σούπερ boring η πρακτική δουλειά. Στην Ελλάδα. Αν όμως έκανες πρακτική στο εξωτερικό; Χμ, ακούγονται καλύτερα τα πράγματα ε;

Σκέψου λοιπόν, το εξωτερικό για αυτές τις περιπτώσεις. Έτσι, θα μάθεις πώς είναι να δουλεύεις σε μια άλλη χώρα, με διαφορετική κουλτούρα από αυτή της χώρας σου και θα αποκτήσεις σίγουρα περισσότερες εμπειρίες, απ’ ότι αν κάνεις πρακτική εδώ. Άσε που θα περάσεις τέλεια…

Παρακάτω σου προτείνω λοιπόν, 5 προορισμούς που αν κάνεις πρακτική εκεί, σίγουρα οι στιγμές σου στους τόπους αυτούς, θα σου μείνουν αξέχαστες!

Τσεχία – Πράγα

5countriestovisit_for_intership_01.jpg

Πανέμορφη πόλη, μακριά από την τεχνολογία αλλά τόσο κοντά στην… πραγματική ζωή! Η ομορφιά της χώρας αυτής θα σε αφήσει άφωνο! Δεν θα θέλεις να φύγεις.

Ιταλία – Φλωρεντία

5countriestovisit_for_intership_02.jpg

Επίσης από τις πιο όμορφες, ευρωπαϊκές πόλεις. Θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κάποια άλλη εποχή, ενώ η ζωή στην πόλη, ειδικά το βράδυ… ανθίζει! Θα περάσεις τέλεια, άσε που θα μάθεις ιταλικά στο άψε-σβήσε!

Aγγλία – Λονδίνο

5countriestovisit_for_intership_03.jpg

Εμ, χρειάζεται να πω κάτι για να σε πείσω για το Λονδίνο; Οκέι, είναι ακριβούτσικη χώρα, αλλά έχει τα πάντα! Από τις τοπ εταιρίες του κόσμου (σε διάφορους τομείς) και τρομερό και εναλλακτικό nightlife.

Κίνα – Πεκίνο

5countriestovisit_for_intership_04.jpg

Ελπίζω, να έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις τόσο μακριά, γιατί άπαξ και το κάνεις θα είναι μια once in a lifetime εμπειρία. Θα δεις πώς ζει και δουλεύει ο κόσμος της ανατολής και αυτό από μόνο του είναι μια θαυμάσια εμπειρία!

Αμερική – Νέα Υόρκη

5countriestovisit_for_intership_05.jpg

Η «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ». Το «Μεγάλο Μήλο». Η χώρα που είναι πρωτοπόρος σε τόσα πράγματα: τεχνολογία, μόδα, αθλητισμός και η λίστα συνεχίζεται. Και ποιος δεν θα ήθελε να κάνει πρακτική εκεί….;